Facebook Pixel

Acculaders

Op zoek naar een oplader voor uw elektrische fiets? Wij bieden verschillende acculaders aan voor verschillende merken. Wij hebben een ruim aanbod aan diverse opladers geschikt voor uw elektrische fiets. Kunt u uw acculader niet vinden? Neem dan even met ons contact op.Producten 1-8 van 83

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

KWS Seuren

Acculader PMU3 2A 36V

Meer
150,25
Gratis Verzending

Montego

24V acculader DC plug 2.5 mm

Wanneer schaf je een nieuwe lader aan?


Wordt je accu niet meer opgeladen en je weet zeker dat de accu goed is, ga je opzoek naar een nieuwe lader. Noodzakelijk is vervanging ook als de isolatie van de vaste bekabeling of het huis stuk is, er een kabelbreuk is, enzovoort, veiligheid staat voorop. Maar er zijn ook “luxe” redenen om een nieuwe lader aan te schaffen. Een luxe reden om een nieuwe lader aan te schaffen is natuurlijk dat je sneller wil laden, of een tweede lader op een andere vaste plek wil hebben. Duurt het laden je te lang af? Gelukkig zijn er snelladers die dit probleem voor je oplossen.

Meer
55,00
Gratis Verzending

KWS Seuren

36V 3A lader met XLR3 plug connector

Waarom zou je een nieuwe acculader kopen?


Wordt je accu niet meer opgeladen en je weet zeker dat de accu goed is, ga je opzoek naar een nieuwe lader. Noodzakelijk is vervanging ook als de isolatie van de vaste bekabeling of het huis stuk is, er een kabelbreuk is, enzovoort, veiligheid staat voorop. Maar er zijn ook “luxe” redenen om een nieuwe lader aan te schaffen. Een luxe reden om een nieuwe lader aan te schaffen is natuurlijk dat je sneller wil laden, of een tweede lader op een andere vaste plek wil hebben. Ben je ontevreden omdat de laadtijd van je fietsaccu te lang duurt? Gelukkig zijn er snelladers die dit probleem voor je oplossen.

Meer
75,00
Gratis Verzending

Giant

Giant energypack snellader 4A 5 pins 36V

Giant Energypak acculader 36V 5 Pins

Deze Li-Ion fiets acculader 36V is geschikt voor de Giant Energypak fietsaccu’s met een 5 pins aansluiting. Deze kwalitatieve lader is voorzien van de keurmerken CE en RoHS en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen. Deze batterij lader kan zonder problemen de originele lader vervangen of als reserve lader worden gebruikt. De fietsacculader is voorzien van een LED indicator lampje. Rood betekent dat de fietsaccu wordt geladen en groen betekent dat de accu is opgeladen.

Meer
119,90
Gratis Verzending

Shimano lader 36V

Meer
195,00
Gratis Verzending

Montego 2.5mm 24V lithium lader

Meer
55,00
Gratis Verzending

RIH 36V DC plug

Meer
85,00
Gratis Verzending

Shimano snellader

Meer
170,00
Gratis Verzending

Producten 1-8 van 83

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Menu sluiten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.