Hase Bikes Accu elektrische fiets

Er van uitgaande dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je Hase bikes accu, is de gedachte aan een batterij revisie de juiste. De accu revisie is er op gericht om afgenomen accucapaciteit op te waarderen. Oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fiets accucellen. Doordat de hoogste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te verkrijgen.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Hase Bikes Accu elektrische fiets

Doordat een haperende accu niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief acculader, door ons geheel gecheckt. Tijdens onze check worden acculader en regelelektronica grondig onderzocht zodat fouten in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het repareren van de lader.

Actieradius van een Hase bikes fietsaccu revisie

Kiest u voor een Hase bikes fiets accu revisie, dan heeft u de keuze welke capaciteit u wil nemen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Hase bikes accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Hase bikes fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Het proces van de Hase bikes accurevisie

Is de Hase bikes batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties hebben bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.

2 Jaar garantie op een Hase bikes fiets accu revisie

Kwaliteit, service en veiligheid staat bij ons vooraan, hierom geven wij graag twee jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze twee jaar staan wij graag voor u paraat als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen onze klanten graag verder. Onze accu revisie is erop gericht om jou als klant een duurzame en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is er de mogelijkheid om uw Hase bikes fiets accu te reviseren naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de accu met inbegrip van de batterijlader. Ook kan het specialistische onderzoek van de batterij verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele problemen aan de net gerepareerde accu voorkomen.