Johny Loco Accu elektrische fiets

Na een aantal jaren van gebruik neemt de capaciteit van uw Johny Loco accu af. Dit terwijl de behuizing en elektronica nog in orde zijn. Het zou dan zonde zijn dat u een nieuwe fiets of accu moet kopen. Voor een lager bedrag kunnen wij de slijtage delen in uw accu vervangen. Hierbij kiest u zelf de nieuwe capaciteit en bepaalt u zelf de hoogte van de actieradius. Het is in veel gevallen mogelijk de capaciteit zelfs te verdubbelen.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Johny Loco Accu elektrische fiets

Als je met een volle accu steeds minder ver kunt fietsen is jouw Johnny Loco E-bike toe aan een Johnny Loco accu revisie. Je krijgt dan nieuwe oplaadbare cellen in je accupack. Daarmee kun je weer net zo ver rijden als toen de fiets nieuw was en soms zelfs nog een flink aantal kilometers verder. De elektrische fietsen van Johnny Loco komen uit een Nederlandse fabriek. Het zijn fietsen van topkwaliteit, waar je een flink bedrag voor moet neertellen. Maar net zoals bij andere kwalitatief goede elektrische fietsen zal de capaciteit van de accu na een aantal jaren achteruit gaan.

Wat is een Johnny Loco accu revisie?

Bij een accu revisie worden de oude oplaadbare cellen in het accupack vervangen door nieuwe exemplaren. Dat werkt prima bij elk merk fiets, of je nu een basismodel van Stella hebt of een superluxe fiets van Koga. Behalve dat de cellen worden vervangen krijgen de behuizing, de oplader van de accu en het geïntegreerde batterij management systeem een flinke check up. Na een Johnny Loco accu revisie heb je dus de zekerheid dat er niets mis is met de elektrische stroomvoorzieningen van jouw elektrische fiets.

Nieuwe cellen met meer kwaliteit

De nieuwe oplaadbare cellen, die bij een Johnny Loco accu revisie worden gemonteerd, zijn van het nieuwste type dat verkrijgbaar is. Het zijn li-ion cellen die werken op basis van de modernste technologie. Deze nieuwe cellen zijn veel kleiner dan de oude. Ze wegen ook minder. Bovendien is de capaciteit van de nieuwe cellen groter. Daardoor zal het accupack na een Johnny Loco accu revisie in veel gevallen een veel grotere actieradius hebben dan toen je de elektrische fiets nieuw kocht. Ook zijn de nieuwe cellen veel handiger in gebruik, want het is geen bezwaar als je deze cellen af en toe een keer een uurtje aan de oplader hangt.

De effecten van extra capaciteit na een Johnny Loco accu revisie

Tijdens het bestellen van een Johnny Loco accu revisie op de site van KWS Seuren Fietsaccu’s heb je de gelegenheid om zelf de capaciteit van jouw oplaadbare nieuwe accucellen te kiezen. Extra capaciteit is vooral prettig als je vaak lange fietstochten maakt. Je hoeft de accu dan tussentijds niet op te laden. Het is een misverstand dat je met meer capaciteit in het accupack sneller kunt fietsen. Geruchten dat extra capaciteit schadelijk is voor de motor van je fiets berusten ook op onwaarheid. Het enige effect van extra capaciteit is dat je verder kunt fietsen.

Blijvende topprestaties na een Johnny Loco accu revisie

Je kunt de capaciteit van je accu na een Johnny Loco accu revisie een stuk langer behouden als je de volgende voorzorgsmaatregelen in acht neemt. Bescherm de accu ten eerste tegen vocht. Zorg er dus voor dat regenwater niet in het accupack terecht kan komen. Laad de accu nooit op bij temperaturen onder nul, want daar kan hij niet tegen. Voorkom ook dat er diepteontlading plaats vindt. Dat doe je door de accu elke maand een keer op te laden, ook als je de elektrische fiets niet gebruikt.