Cortina

Cortina ecomo lader 5 polig - smart- 36V

E-motion lader 5 polig - smart- 36V 2E-motion lader 5 polig - smart- 36V 3E-motion lader 5 polig - smart- 36V 1

Omschrijving

De Cortina Ecomo 5-pins acculader 36V is de ideale oplader voor uw Cortina Ecomo elektrische fiets. Met deze hoogwaardige lader kunt u uw accu snel en efficiënt opladen, zodat u snel weer kunt genieten van uw fietstochten. De 5-pins aansluiting zorgt voor een stabiele verbinding en compatibiliteit met uw Cortina Ecomo accu. Dankzij de 36V output wordt uw accu snel en volledig opgeladen, waardoor u zonder vertraging weer kunt fietsen. Bestel nu de Cortina Ecomo 5-pins acculader 36V en ervaar het gemak van een volledig opgeladen accu voor uw Cortina Ecomo elektrische fiets!

Specificaties

Geschikt voor

Cortina, E-motion, Sparta

Nominale spanning accu

36 V

Productnaam

ecomo lader 5 polig - smart- 36V

Merk

Cortina

KWS product code

lad-cor-5pin-eco-36v

Kleur

Zwart

Afmetingen

Niet bekend

laadconnector

5 pins

Gewicht

0.5 kg

Type aansluiting

5 pins

Stroomsterkte (A)

2 A

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Slim en Efficiënt Opladen met de Cortina Ecomo Lader 5 Polig - Smart - 36V

Je Cortina e-bike verdient de beste zorg, en dat geldt ook voor de accu. Met de Cortina Ecomo Lader 5 Polig - Smart - 36V kun je er zeker van zijn dat je accu altijd klaar is voor je volgende avontuur op twee wielen.

Slimme Technologie voor Optimale Prestaties

Deze geavanceerde lader is uitgerust met slimme technologie die ervoor zorgt dat je accu altijd op de juiste manier wordt opgeladen. Het intelligente laadsysteem bewaakt de accustatus en past het laadproces aan om overladen te voorkomen en de levensduur van de accu te verlengen.

Geschikt voor 36V Accu's

De Cortina Ecomo Lader is specifiek ontworpen voor 36V accu's, wat betekent dat hij perfect past bij je Cortina e-bike. Of je nu een nieuwe accu hebt of je huidige accu wilt optimaliseren, deze lader is compatibel en efficiënt.

Compact en Gemakkelijk Mee te Nemen

Dankzij het compacte ontwerp kun je de lader eenvoudig meenemen tijdens je fietstochten. Of je nu onderweg bent of op vakantie, je hebt altijd de mogelijkheid om je accu op te laden en van je rit te genieten.

Betrouwbaarheid en Kwaliteit

Bij Cortina begrijpen we het belang van betrouwbaarheid. Onze lader is gebouwd om lang mee te gaan en betrouwbaarheid te bieden bij elke oplaadbeurt. We zetten ons in voor kwaliteit en klanttevredenheid, zodat je met een gerust hart kunt blijven fietsen.