BMW Fietsaccu Reparatie en Revisie

Als je in het bezit bent van een wat oudere BMW elektrische fiets, kan een BMW fietsaccu revisie een aanzienlijke boost geven aan je actieradius. Het grote voordeel van een BMW fietsaccu revisie is dat deze aanzienlijk minder kost dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu. Bovendien ben je bij een BMW fietsaccu revisie verzekerd van gloednieuwe oplaadbare cellen. Wanneer je een geheel nieuwe accupack aanschaft, loop je het risico dat deze al geruime tijd in een opslag heeft gelegen, wat de conditie van de oplaadbare cellen niet ten goede komt.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Hoe Bestel je een BMW Fietsaccu Revisie?

Het bestellen van een BMW fietsaccu revisie is eenvoudig en kan online worden gedaan via de KWS Seuren Fietsaccu's website. Op onze website selecteer je het merk BMW in het merkenoverzicht. Je zult merken dat er voor dit merk diverse accu-modellen beschikbaar zijn waarvoor je een BMW fietsaccu revisie kunt aanvragen. Begin eerst met het kiezen van het specifieke accu-model dat in jouw elektrische fiets wordt gebruikt. Daarna kun je het vermogen van de accu selecteren, wat direct van invloed is op de afstand die je met een volledig opgeladen accu kunt afleggen. Moderne accu's zijn flexibeler in gebruik, dus het is aan te raden om een accupack te kiezen met iets meer vermogen.

Waarom Kiezen voor een Accupack met Hoger Vermogen?

In het verleden moesten accu's volledig worden ontladen voordat ze werden opgeladen, om zogenaamde "luiheid" en vermogensverlies te voorkomen. Moderne accu's hebben deze beperking niet meer. Hierdoor kun je ze zelfs half opladen of opladen wanneer ze nog niet volledig leeg zijn, wat de flexibiliteit in gebruik vergroot. Het selecteren van een accupack met iets meer vermogen stelt je in staat om meerdere korte ritten te maken of een lange rit te ondernemen zonder je zorgen te maken over het gedetailleerd plannen van oplaadmomenten.


Verleng de Levensduur van je Accu

Na een BMW fietsaccu revisie beschik je over een accupack dat weer in topconditie verkeert. Om deze conditie te behouden, raden we aan om de accu niet volledig op te laden en niet helemaal leeg te rijden. Het is beter om de accu regelmatig aan de lader te hangen totdat deze 75 tot 85 procent is opgeladen. Dit kan het aantal oplaad- en ontlaadcycli aanzienlijk verhogen, soms wel tot vijf keer meer.

Bescherm je Accu tegen de Elementen

Een BMW fietsaccu revisie is zonde van het geld als je de accu niet beschermt tegen winterse kou. Het opladen van de accu bij temperaturen onder het vriespunt kan roestvorming veroorzaken door condensatievocht. Als dit onverhoopt gebeurt, is het van belang de accu enkele dagen binnen bij kamertemperatuur te bewaren, zodat het vocht kan verdampen. Voor degenen die hun E-bike in de winter niet gebruiken, is het essentieel om de accu elke maand op te laden om schade te voorkomen, bij voorkeur bij kamertemperatuur.