Ridgeback Bikes accu elektrische fiets

Optimaliseer je fiets met onze Ridgeback Bikes fietsaccu revisie. Bij KWS Seuren begrijpen we het belang van een goed functionerende fietsaccu voor jouw rijervaring. Onze specialisten kunnen problemen met de elektronica of de batterij van je Ridgeback Bikes accu opsporen en verhelpen. Na onze grondige reparaties kan de actieradius van je fietsaccu weer net zo sterk zijn als nieuw, en we bieden zelfs de mogelijkheid om de capaciteit van de batterij te vergroten. KWS Seuren staat voor topkwaliteit en klantenservice, met 2 jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. Laat je Ridgeback Bikes fietsaccu weer optimaal functioneren en geniet maximaal van je ritten met onze slimme accurevisie.

Er zijn geen producten beschikbaar

Optimaliseer je fiets met onze Ridgeback Bikes fietsaccu revisie

Is je Ridgeback Bikes fietsaccu niet meer wat het ooit was? Maak je geen zorgen! Bij KWS Seuren begrijpen we het belang van een goed functionerende fietsaccu voor jouw rijervaring. Onze specialisten kunnen problemen met de elektronica of de batterij van je Ridgeback Bikes accu opsporen en verhelpen voordat je aan dure reparaties of het kopen van een nieuwe batterij moet denken.

Verbeter je fietsprestaties en vergroot je actieradius

Met onze Ridgeback Bikes accurevisie kun je de prestaties van je fietsaccu naar een hoger niveau tillen, helemaal op jouw manier. Na onze grondige reparaties kan de actieradius van je Ridgeback Bikes fietsaccu weer net zo sterk zijn als toen hij gloednieuw was, tenzij je specifiek iets aan je accu hebt aangepast. Maar er is nog meer! We kunnen zelfs de capaciteit van de batterij vergroten, zodat je veel grotere afstanden kunt afleggen. Denk je eens in, als je de capaciteit verdubbelt, kun je ook twee keer zo ver rijden!

Hoe we dat voor elkaar krijgen

Wanneer je Ridgeback Bikes fietsaccu onze werkplaats bereikt, nemen we de tijd om te analyseren wat er misgaat. We willen begrijpen waarom de accu niet optimaal werkt en gaan aan de slag om dat op te lossen. Het kan zijn dat de oplader niet goed functioneert, of dat er problemen zijn met de elektronische componenten. Zodra we de nodige reparaties hebben uitgevoerd, testen we de accu grondig om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. Pas als we zeker weten dat alles in orde is, sturen we de gereviseerde accu weer terug naar jou.

Topkwaliteit en klantenservice

Bij KWS Seuren vinden we kwaliteit, uitstekende service en veiligheid van groot belang. Daarom bieden we maar liefst 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. Zelfs na die 2 jaar staan we nog steeds klaar om je te helpen bij eventuele problemen. We willen dat jij tevreden bent. Onze accurevisie zorgt ervoor dat je Ridgeback Bikes fietsaccu weer volledig op en top functioneert, zodat je maximaal plezier kunt beleven aan je ritten. We starten met gratis verzending van je accu en lader. Ook kunnen we speciale tests uitvoeren om eventuele verborgen problemen op te sporen. Zo weet je zeker dat je accu grondig is gereviseerd en betrouwbaar blijft. Bij KWS Seuren draait alles om het optimaliseren van je fiets met onze slimme Ridgeback Bikes accurevisie!