Oxford Accu elektrische fiets

Gesteld dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je Oxford batterij, is de gedachte aan een batterij revisie de juiste. De batterij revisie is er op ingericht om afgenomen accucapaciteit op te waarderen. Oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Vaak is capaciteitsverlies een gevolg van normale slijtage van de 18650 cellen, en is het vernieuwen van de 18650 cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie.

Oxford Accurevisie en Reparatie

Bij KWS Seuren begrijpen we dat uw Oxford fietsaccu van essentieel belang is voor uw fietservaring. Soms kunnen capaciteitsproblemen ontstaan door defecten in de regelelektronica of acculader. Geen zorgen, ons gespecialiseerde revisie en reparatiebedrijf staat klaar om deze problemen op te sporen en op te lossen, nog voordat revisie nodig is. Dit betekent dat het vernieuwen van de accucellen vaak niet nodig is, waardoor u kosten en tijd bespaart.

Optimaliseer Uw Actieradius en Capaciteit

Met onze Oxford accurevisie kunt u de controle nemen over de capaciteit van uw fietsaccu. Na onze grondige revisie zal de actieradius van uw Oxford fietsaccu hetzelfde niveau bereiken als in de oorspronkelijke staat, mits de fiets accuspecificaties ongewijzigd zijn. Maar er is meer: door de mogelijkheid om de batterijcapaciteit te vergroten, kunt u uw fietsbereik aanzienlijk uitbreiden. Verdubbel bijvoorbeeld de accucapaciteit en verdubbel daarmee ook de afstand die u kunt fietsen.

Onze Aanpak

Wanneer uw Oxford fietsaccu onze werkplaats bereikt, ondergaat deze een grondige inspectie om mogelijke problemen op te sporen. Onze diagnose is erop gericht om zowel de symptomen als de onderliggende oorzaken te identificeren en aan te pakken. Of het nu gaat om een defecte acculader, elektronische componenten of regelelektronica, wij achterhalen de bron van het probleem. Na voltooiing van alle benodigde werkzaamheden wordt de gereviseerde accu uitvoerig getest voordat deze verzendklaar wordt gemaakt.

Kwaliteit en Service Voorop

Bij KWS Seuren zetten we kwaliteit, service en veiligheid op de eerste plaats. Daarom bieden wij een royale garantie van 2 jaar op al onze uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. Zelfs na deze garantieperiode staan we nog steeds klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Onze accurevisie is ontworpen om uw Oxford fietsaccu nieuw leven in te blazen, zodat u langer en verder kunt rijden. We beginnen met gratis verzending van uw fietsaccu en lader. Daarnaast kan ons specialistische onderzoek eventuele verborgen gebreken aan het licht brengen, waardoor u geniet van een betrouwbare en duurzame fietsaccu. Bij KWS Seuren draait alles om het optimaliseren van uw fietservaring met hoogwaardige revisie en reparatie van Oxford accu's.