Rotwild Accu elektrische fiets

Verbeter je Rotwild elektrische fietservaring met onze hoogwaardige accurevisie en reparatiediensten. Bij KWS Seuren lossen we problemen met je fietsaccu op, besparen we kosten en zorgen we ervoor dat je langer kunt genieten van je fietsavonturen

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Rotwild Accu elektrische fiets

Bij KWS Seuren begrijpen we het cruciale belang van je Rotwild fietsaccu voor je rijervaring. Het kan wel eens voorkomen dat de elektronica of de batterij van je Rotwild niet helemaal naar behoren werkt. Maar geen zorgen, onze specialisten zijn in staat om deze problemen te identificeren en op te lossen, voordat je hoeft na te denken over ingewikkelde reparaties. Hierdoor kun je vaak de kosten en het gedoe van het aanschaffen van een nieuwe batterij vermijden.

Optimaliseer Je Fietsprestaties en Vergroot Je Rijafstanden!

Met onze Rotwild accurevisie kun je de prestaties van je fietsaccu naar een hoger niveau tillen, helemaal volgens jouw wensen. Na onze grondige reparaties kan de actieradius van je Rotwild fietsaccu weer net zo sterk zijn als toen hij gloednieuw was, tenzij je specifieke aanpassingen aan je accu hebt gedaan. Maar dat is nog niet alles! We hebben zelfs de mogelijkheid om de capaciteit van de batterij te vergroten, zodat je veel grotere afstanden kunt afleggen. Stel je eens voor, als je de capaciteit verdubbelt, kun je ook twee keer zo ver rijden!

Onze Aanpak

Wanneer je Rotwild fietsaccu onze werkplaats bereikt, besteden we de nodige tijd aan het analyseren van de problemen. We willen begrijpen waarom de accu niet optimaal functioneert en gaan vervolgens aan de slag om deze problemen op te lossen. Het kan zijn dat de oplader niet goed werkt, of dat er problemen zijn met de elektronische componenten. Zodra we de benodigde reparaties hebben uitgevoerd, testen we de accu uitvoerig om er zeker van te zijn dat alles naar behoren functioneert. We sturen de gereviseerde accu pas terug naar jou als we er zeker van zijn dat alles in orde is.

Hoogwaardige Kwaliteit en Klantenservice

KWS Seuren staat voor kwaliteit, uitstekende service en jouw veiligheid. Daarom bieden we maar liefst 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. Zelfs na die 2 jaar staan we nog steeds klaar om je te helpen met eventuele problemen. Jouw tevredenheid staat voorop. Onze accurevisie zorgt ervoor dat je Rotwild fietsaccu weer volledig naar behoren functioneert, zodat je maximaal kunt genieten van je fietstochten. We beginnen met gratis verzending van je accu en lader. Bovendien voeren we speciale tests uit om eventuele verborgen problemen op te sporen. Zo ben je verzekerd van een grondig gereviseerde en betrouwbare accu. Bij KWS Seuren draait alles om het optimaliseren van je fiets met onze slimme Rotwild accurevisie!