Husqvarna Accu elektrische fiets

Als je Husqvarna fietsaccu niet meer naar behoren werkt is een Husqvarna fietsaccu revisie de duurzame oplossing van de problematiek. De Husqvarna batterijrevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fiets accu op te lossen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Vaak is capaciteitsverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de batterijen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Husqvarna Accu elektrische fiets

Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Te verwachten actieradius van een Husqvarna fiets accu revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Husqvarna batterij het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Husqvarna batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Het proces van de Husqvarna accurevisie

Is de Husqvarna fietsaccu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de uitgevoerde reparaties hebben bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.

Argumenten die spreken voor een Husqvarna fietsaccu revisie

Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, hierom geven wij graag 2 jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u paraat als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen onze klanten graag verder. Onze accu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook zijn er mogelijkheden om uw Husqvarna fiets accu te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de batterij met inbegrip van de acculader. Daarnaast kan het specialistische onderzoek van de accu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gerepareerde fiets accu voorkomen.