Stern accu elektrische fiets

Bij KWS Seuren begrijpen we het belang van je Stern fietsaccu voor een optimale rijervaring. Onze specialisten kunnen problemen met de elektronica of batterij identificeren en oplossen, waardoor dure reparaties vaak overbodig worden. Met Stern accurevisie kun je de prestaties van je fietsaccu verbeteren, inclusief het vergroten van de capaciteit voor langere afstanden. Onze aanpak omvat een grondige analyse van problemen en een focus op kwaliteit en klanttevredenheid, inclusief 2 jaar garantie op werkzaamheden en materialen.

Er zijn geen producten beschikbaar

Optimaliseer je fietservaring met Stern Accurevisie bij KWS Seuren.

Bij KWS Seuren begrijpen we het belang van je Stern fietsaccu voor een zorgeloze rit. Onze deskundigen kunnen problemen met elektronica en batterijen identificeren en verhelpen, waardoor complexe reparaties vaak overbodig zijn en je kosten bespaart.

Verbeter je fietsprestaties en vergroot je actieradius!

Met Stern accurevisie bij KWS Seuren kun je de prestaties van je fietsaccu naar jouw wensen verbeteren. Na onze grondige reparaties kan de actieradius van je Stern fietsaccu weer net zo sterk zijn als toen deze nieuw was, tenzij je specifieke aanpassingen hebt gedaan. Maar dat is nog niet alles! We bieden zelfs de optie om de batterijcapaciteit te vergroten, waardoor je veel grotere afstanden kunt afleggen. Stel je voor, als je de capaciteit verdubbelt, kun je ook twee keer zo ver rijden!

Onze werkwijze

Wanneer je Stern fietsaccu onze werkplaats bereikt, nemen we de tijd om de problemen grondig te analyseren. We willen begrijpen waarom de accu niet optimaal presteert en gaan vervolgens aan de slag om deze problemen op te lossen. Of het nu gaat om een defecte oplader, problemen met elektronische componenten of normale slijtage, we zorgen ervoor dat alles weer naar behoren functioneert. We sturen de gereviseerde accu pas terug als we er zeker van zijn dat alles in orde is.

Kwaliteit en klantenservice

KWS Seuren staat voor kwaliteit, uitstekende service en jouw tevredenheid. Daarom bieden we maar liefst 2 jaar garantie op al onze werkzaamheden en gebruikte materialen. Zelfs na die 2 jaar zijn we er nog steeds om je te helpen met eventuele problemen. Jouw fietsplezier staat voorop. Onze accurevisie zorgt ervoor dat je Stern fietsaccu weer volledig naar behoren functioneert, zodat je maximaal kunt genieten van je fietstochten. We beginnen met gratis verzending van je accu en lader, en voeren speciale tests uit om eventuele verborgen problemen op te sporen.