NIU Accu elektrische fiets

Kenmerken Niu N1S batterij revisie Gesteld dat je niet meer tevreden bent met de actieradius van je Niu scooter accu, is de gedachte aan een scooter accu revisie de juiste. De Niu accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende batterij op te lossen. Oude scooteraccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de scooter accucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de cellen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Actieradius en de invloed van een Niu batterij revisie

Kiest u voor een Niu scooter accu revisie. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wil. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven scooteraccuspecificaties, de actieradius van de Niu batterij het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Niu scooteraccurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de scooteraccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Werkwijze tijdens de Niu accurevisie

Is de Niu scooteraccu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, scooterelektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.

Veelvoorkomende problemen van de Niu N1S batterij

De Niu scooteraccu staat over het algemeen bekend als betrouwbaar. Enkele veelvoorkomende klachten zijn echter de snelle terugloop van het vermogen en het feit dat de verwachte actieradius op een volle batterij niet wordt gehaald. Daarnaast ervaren sommige gebruikers problemen met het display en de daarop getoonde indicaties, die niet altijd even duidelijk zijn. Er zijn ook gevallen waarin de scooter tijdens een rit stopt of uitvalt wanneer de batterij nog ongeveer 40% tot 50% is opgeladen.

Levensduur van de Niu Accu

De Niu accu staat bekend om zijn betrouwbaarheid, met een levensduur van ongeveer 5 tot 8 jaar. Zelfs na 600-800 laadcycli behoudt de accu nog 80% van zijn capaciteit. Bij intensief gebruik kan de levensduur wat afnemen.

Het opladen van je Niu Scooter accu

Het opladen is simpel: je kunt de kabel rechtstreeks in het stopcontact steken, of het batterijpakket eruit halen en elders opladen.

Meer actieradius met een nieuwe Niu accu

Voor wie de actieradius wil vergroten zonder de snelheid te verhogen, is een accu-upgrade een goede keuze. Door een extra Niu Scooter accu kopen of je huidige accu te reviseren, kun je aanzienlijk verder rijden. Het originele moederbord regelt de stroom, dus je kunt gewoon de elektrische scooter accu verwisselen en gaan rijden.

Opvoeren van je Niu Scooter

Het opvoeren van een NIU scooter is een veelgestelde vraag. Officieel is er geen mogelijkheid om je NIU sneller te maken, aangezien de EU-modellen zijn beperkt tot 45km/u (of zelfs 25km/u) volgens de EU-wetgeving voor dit soort voertuigen. Echter, de motor en accu zijn zeker in staat om hogere snelheden te leveren, zoals blijkt uit enkele video's uit China.

Het opvoeren kan worden gedaan door het moederbord te vervangen voor een versie met ontgrendelde snelheid, of soms door de software te ontgrendelen. Dit zorgt voor een hogere snelheid van je scooter, hoewel het sneller rijden ook de accu sneller zal doen leeglopen.