Phatfour Accu elektrische fiets

Indien uw Phatfour e-bike accu niet meer naar behoren functioneert, biedt een Phatfour E-bike accu revisie een duurzame oplossing voor dit probleem. De accu revisie voor uw Phatfour is dé methode om de oorzaak van een minder presterende fietsaccu aan te pakken. Zelfs oude en versleten fietsaccu's kunnen bijna altijd weer teruggebracht worden naar ongekende prestatieniveaus door de fiets accucellen te vernieuwen. Dankzij het gebruik van hoogwaardige Li-Ion accucellen van de beste kwaliteit, bieden we tevens de mogelijkheid om een grotere accucapaciteit te verkrijgen. Op deze manier kunt u genieten van een verbeterde rijervaring met uw elektrische fiets.

Er zijn geen producten beschikbaar

Phatfour accu Reparatie en Revisie

Omdat een slecht functionerende fietsaccu niet altijd te wijten is aan verouderde accucellen, voeren we een grondige controle uit op alle Phatfour fietsaccu's voordat de revisie begint, inclusief de batterijlader. Deze controle omvat een gedetailleerde inspectie van zowel de acculader als het Battery Management System (BMS), waardoor eventuele storingen in deze componenten kunnen worden geïdentificeerd en verholpen. In sommige gevallen kunnen hierdoor de revisiekosten worden verminderd, en kan een kleine reparatie of vervanging van de batterijlader voldoende zijn.

Invloed op actieradius en capaciteit bij Phatfour batterijrevisie:

Bij het kiezen voor een Phatfour accu revisie heeft u de vrijheid om de gewenste capaciteit te selecteren. Na voltooiing van de accurevisie zal, met behoud van dezelfde specificaties als voorheen, de actieradius van uw Phatfour fietsaccu terugkeren naar het niveau van een nieuwe accu. Bovendien bieden we de optie om de accucapaciteit te vergroten. Dit leidt tot een evenredige toename van de actieradius. Bijvoorbeeld, het verdubbelen van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de afstand die u kunt fietsen.

Het proces van de Phatfour accurevisie:

Zodra uw Phatfour accu bij ons aankomt, ondergaat deze een uitgebreide test om de bron van het probleem vast te stellen. Onze diagnose is erop gericht zowel de symptomen als de oorzaken te identificeren en op te lossen. Verminderde accuprestaties kunnen immers voortkomen uit defecten in de acculader, fietselektronica of de regelmodule in de accu. Vaak is normale slijtage zowel oorzaak als gevolg. Voordat we de gereviseerde accu retourneren, wordt deze opnieuw geladen en ontladen, terwijl we met gespecialiseerde meet- en testapparatuur alle essentiële accuparameters monitoren. Alleen wanneer de resultaten aantonen dat de uitgevoerde reparaties van hoge kwaliteit zijn, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.

Twee jaar garantie op Phatfour accu revisie:

Bij ons staan kwaliteit en service hoog in het vaandel, daarom bieden wij een garantie van twee jaar op alle reparaties en gebruikte materialen. Ook na deze twee jaar blijven we beschikbaar om te helpen bij eventuele problemen of vragen. We zijn er om u te ondersteunen. Onze batterijrevisie heeft tot doel u als klant een milieubewuste en kosteneffectieve oplossing te bieden voor versleten en defecte E-Bike accu's. Bovendien bieden we de mogelijkheid om uw Phatfour fietsaccu te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze dienstverlening begint met kosteloze verzending van de accu, inclusief de batterijlader. Het specialistische onderzoek van de fietsaccu kan verborgen problemen aan het licht brengen en zo verdere schade aan de gereviseerde fietsaccu helpen voorkomen.