Simpel accu elektrische fiets

Bij KWS Seuren begrijpen we het belang van je Simpel fietsaccu voor een geweldige fietstocht. Onze experts kunnen problemen met de elektronica of batterij oplossen, wat dure reparaties voorkomt en geld bespaart.

Je kunt de prestaties van je fietsaccu verbeteren en de actieradius vergroten. We bieden zelfs de mogelijkheid om de batterijcapaciteit te verdubbelen.

Onze aanpak is grondig en we bieden 2 jaar garantie op onze werkzaamheden. We zorgen ervoor dat je Simpel fietsaccu weer goed werkt, zodat je maximaal van je fietstochten kunt genieten. Met KWS Seuren verbeter je je fiets met onze handige Simpel Accu Service!

Er zijn geen producten beschikbaar

Verbeter je fietservaring met de Simpel Accu Service bij KWS Seuren

Bij KWS Seuren begrijpen we hoe belangrijk je Simpel fietsaccu is voor een geweldige fietstocht. Als je problemen hebt met de elektronica of de batterij, hoef je je geen zorgen te maken. Onze experts kunnen deze problemen identificeren en oplossen, waardoor dure reparaties vaak niet nodig zijn en je geld bespaart.

Maak je fiets beter en rijd verder!

Met onze Simpel Accu Service bij KWS Seuren kun je de prestaties van je fietsaccu verbeteren zoals jij dat wilt. Na onze uitgebreide reparaties kan de actieradius van je Simpel fietsaccu weer net zo goed zijn als toen deze nieuw was, tenzij je specifieke aanpassingen hebt gedaan. En dat is niet alles! We bieden zelfs de mogelijkheid om de capaciteit van de batterij te vergroten, waardoor je veel grotere afstanden kunt afleggen. Stel je voor, als je de capaciteit verdubbelt, kun je ook twee keer zo ver rijden!

Hoe we het aanpakken

Wanneer je Simpel fietsaccu onze werkplaats bereikt, nemen we de tijd om de problemen goed te bekijken. We willen begrijpen waarom de accu niet goed werkt en gaan dan aan de slag om de problemen op te lossen. Of het nu gaat om een kapotte oplader, problemen met de elektronica, of gewone slijtage, we zorgen ervoor dat alles weer goed werkt. Pas als we zeker weten dat alles in orde is, sturen we de gereviseerde accu naar je terug.

Kwaliteit en service

KWS Seuren staat voor kwaliteit, uitstekende service en jouw tevredenheid. Daarom bieden we maar liefst 2 jaar garantie op al het werk dat we uitvoeren en de materialen die we gebruiken. Zelfs na die 2 jaar staan we nog steeds voor je klaar als je problemen hebt. Jouw fietsplezier staat voorop. Onze Accu Service zorgt ervoor dat je Simpel fietsaccu weer goed werkt, zodat je maximaal kunt genieten van je fietstochten. We beginnen met gratis verzending van je accu en oplader, en voeren speciale tests uit om eventuele verborgen problemen op te sporen. Met KWS Seuren draait het allemaal om het verbeteren van je fiets met onze handige Simpel Accu Service!