Fylla Accu elektrische fiets

De capaciteit van uw Fylla accu is in de loop der jaren minder geworden. Dit terwijl de behuizing en elektronica nog in orde zijn. Het zou dan zonde zijn dat u een nieuwe fiets of fietsaccu moet kopen. Voor een lager bedrag kunnen wij de slijtage delen in uw accu vervangen. Hierbij kiest u zelf de nieuwe capaciteit en bepaalt u zelf de hoogte van de actieradius. Het is in veel gevallen mogelijk de capaciteit zelfs te verdubbelen.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Fylla

Als je ooit een Fylla elektrische fiets hebt gekocht is de kans groot dat je een Fylla accu revisie moet laten uitvoeren. Want de elektrische fietsen van dit merk worden niet meer gemaakt. Ook bij de aanschaf van een nieuwe accu zal je op leveringsproblemen stuiten. Gelukkig kan KWS Seuren een fiets accu revisie uitvoeren. Er worden dan nieuwe oplaadbare cellen in je accupack gemonteerd. De accu is dan weer net zo goed en soms zelfs beter dan toen je de elektrische fiets kocht. Want als je extra capaciteit laat plaatsen kun je na een Fylla accu revisie veel verder rijden met een volle accu.

Voordelen van een Fylla accu revisie

Als je het aan een willekeurige gebruiker van een elektrische fiets vraagt, zal hij liever een nieuwe accu kopen dan kiezen voor een Fylla accu revisie. Dat is jammer. Want een nieuwe accu is veel duurder dan een Fylla accu revisie. Vooral bij minder bekende merken als Stella en Sparta loop je het risico dat die nieuwe accu al jarenlang in een magazijn heeft gelegen. In werkelijkheid is hij dus helemaal niet zo nieuw als je denkt. Bij een accu revisie worden oplaadbare cellen van het nieuwste en modernste type in je accupack gezet. Dan fiets je dus met echt nieuwe oplaadbare cellen rond.

Online bestellen van een Fylla accu revisie

De professionele werkplaats waar KWS Seuren een Fylla accu revisie kan uitvoeren staat in een klein plaatsje onder Nijmegen. Daar moet je je accupack naartoe sturen, samen met de lader en eventuele andere accessoires. Het bestellen is erg eenvoudig. Eerst kies je het juiste merk accu en klik daarna het juiste model aan. Geef dan op welke capaciteit je accu moet krijgen. Dat mag meer zijn dan de oorspronkelijke capaciteit. Rond de bestelling af en stuur je accupack op naar KWS Seuren volgens de aanwijzingen die je ontvangt in een e-mail.

Twee jaar garantie

Ongeveer tien werkdagen nadat je het accupack voor een Fylla accu revisie hebt opgestuurd krijg je het gereviseerde accupack thuis. Zodra de accu volledig is opgeladen kun je hem in de elektrische fiets zetten en jarenlang met veel plezier mee rondrijden. Mocht er toch een probleem zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met KWS Seuren. Op een Fylla accu revisie wordt twee jaar garantie gegeven. Bij storingen doen de monteurs er alles aan om de mankementen te verhelpen.

Hoe ver kun je fietsen na een Fylla accu revisie?

Het is afhankelijk van de capaciteit van het accupack hoeveel kilometers je kunt rijden na een Fylla accu revisie. Maar er zijn meer factoren die de actieradius van je accu elektrische fiets beïnvloeden. Ten eerste zijn dat de weersomstandigheden. Wie in een winderig gebied woont met weinig beschutting kan minder ver fietsen dan iemand die in een bosrijk gebied woont. Heuvellandschap beperkt ook de maximale afstand die je kunt rijden. En ook het gebruik van de fiets heeft invloed. Als je altijd met maximale trapondersteuning rijdt kun je minder ver komen dan wanneer je zelf flink mee trapt.