Panterra Accu elektrische fiets

Met een Panterra accu revisie kun je het fietsplezier op je elektrische fiets flink vergroten, vooral als na een aantal jaren blijkt dat de capaciteit van de accu terugloopt. Met een Panterra accu revisie blaas je de oude accu namelijk nieuw leven in. Hij krijgt weer evenveel capaciteit dan toen hij nieuw was en soms zelfs nog meer. Met extra capaciteit in je fietsaccu kun je grotere afstanden fietsen met een volgeladen accu. Na een Panterra accu revisie hoeft je elektrische fiets dus niet meer zo vaak aan de oplader te hangen.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Panterra

Een Panterra accu revisie heeft hetzelfde effect als de aanschaf van een nieuwe accu. De accu is minder snel leeg en daardoor is het niet nodig dat je de fiets halverwege een lange fietstocht moet opladen. In het gebruik is er dus weinig verschil tussen een accu revisie en de aanschaf van een nieuwe accu. Er is echter wel een groot verschil in prijs. Een nieuwe accu kost tussen 500 en 700 euro. Voor een Panterra accu revisie betaal je een bedrag van rond de 300 euro. Hoeveel precies, dat is afhankelijk van de gekozen capaciteit.

Een accu revisie duurt tien dagen

Het grootste nadeel van een accu revisie is dat je de elektrische fiets ongeveer tien dagen niet kunt gebruiken omdat je het accupack moet opsturen. Een accu revisie is een ingewikkeld proces, dat veel tijd kost. Het voordeel van een accu revisie is dat je een accupack teruggestuurd krijgt dat gegarandeerd goed werkt. Want onderdeel van een accu revisie is dat het accupack uitgebreid wordt getest. Als je je elektrische fiets geen tien dagen kunt missen is de enige oplossing de aanschaf van een nieuwe accu. Die kun je meteen gebruiken, maar een nieuwe accu is wel veel duurder dan een accu revisie.

Een Panterra accu revisie voorbereiden

Voor een Panterra accu revisie moeten het accupack en de oplader via PostNL worden opgestuurd naar KWS Seuren Fietsaccu’s . Om kwalitatief goed werk te kunnen verrichten en om goede service te kunnen verlenen heeft het bedrijf een professionele werkplaats ingericht in de buurt van Nijmegen. Het accupack en de oplader kunnen worden verpakt in een doos. Welke accessoires je precies moet meesturen wordt uitgelegd in een e-mail van KWS Seuren. Die ontvang je na afronding van het online bestelproces.

De accu in conditie houden na een Panterra accu revisie

Als je je accupack terug hebt na een Panterra accu revisie verkeert het in topconditie. Je kunt er door het gebruik van de accu voor zorgen dat hij minder last heeft van slijtage. Hier volgen een aantal waardevolle tips. Zorg er ten eerste voor dat de accu nooit wordt opgeladen bij temperaturen onder nul. Dan ontstaat er vocht in het accupack, waardoor kwetsbare onderdelen snel verroesten. De accu wordt dan onbruikbaar. Bescherm de accu ook tegen vocht van regenbuien en vermijd diepteontlading. Dat doe je door de accu elke maand een keer op te laden, ook als je de elektrische fiets niet gebruikt.