Bafang Oplader elektrische fiets

Bent u op zoek naar een betrouwbare oplader voor uw elektrische fiets? De Bafang elektrische fiets opladers staan bekend om hun duurzaamheid en compatibiliteit met diverse e-bike merken. Bafang biedt u een betrouwbare oplossing.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Uitgebreid Aanbod van Bafang Elektrische Fiets Opladers

De oplader voor uw Bafang elektrische fiets is cruciaal om uw fiets altijd klaar voor gebruik te houden. Of u nu een Bafang model heeft of een fiets van een ander merk, zorg ervoor dat de oplader compatibel is met uw accu en fietsmodel. Een geschikte oplader zorgt voor een efficiënte en veilige manier van opladen, wat essentieel is voor de levensduur van uw accu. 

Het Opladen van Uw Bafang Elektrische Fiets

Om uw elektrische fiets op te laden, sluit u de oplader eerst aan op het stopcontact en vervolgens op de fiets. De LED-indicatoren op de lader tonen de voortgang van het opladen. Wij adviseren om de accu volledig op te laden voor optimale prestaties, vooral bij de eerste keer opladen van een nieuwe accu en voor aanvang van elke lange fietstocht.

Bafang Oplader elektrische fiets

Een fietsaccu is een essentieel onderdeel van elke e-bike, en het kiezen van een betrouwbare oplader is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat uw ritten soepel verlopen. Bafang opladers bieden tal van voordelen. Ten eerste zijn ze ontworpen met de nieuwste laadtechnologieën, wat zorgt voor snellere en efficiëntere laadsessies. Ten tweede zijn ze gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze duurzamer zijn en een langere levensduur hebben. Bovendien is elke Bafang oplader onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles, wat betekent dat u erop kunt vertrouwen dat ze veilig en betrouwbaar zijn.

Oplader Bafang Elektrische Fiets

De oplader voor uw Bafang elektrische fiets is cruciaal om uw fiets altijd klaar voor gebruik te houden. Ongeacht of u een Bafang model bezit of een fiets van een ander merk, zorg ervoor dat de oplader compatibel is met uw accu en fietsmodel. Een geschikte oplader garandeert een efficiënte en veilige manier van opladen, wat essentieel is voor de levensduur van uw accu.

Wat Kost het Opladen van een Bafang Accu?

De kosten voor het opladen van een elektrische fietsaccu zijn over het algemeen laag in vergelijking met de brandstofkosten voor traditionele voertuigen. De exacte kosten variëren afhankelijk van de capaciteit van de accu en de elektriciteitsprijzen in uw regio.

Hieronder vindt u een tabel gebaseerd op energiekosten van €0,39 per kWh, die de kosten en verwachte laadtijden voor verschillende capaciteiten van Bafang accu's met 36V weergeeft, met gebruik van 2A en 3A laders:

Accucapaciteit Bafang AccuKosten Volledig Opladen (€)Laadtijd met 2A Lader (Uren)Laadtijd met 3A Lader (Uren)
300Wh (0,3 kWh)€0,1174,172,78
400Wh (0,4 kWh)€0,1565,563,70
500Wh (0,5 kWh)€0,1956,944,63
625Wh (0,625 kWh)€0,2448,685,79
750Wh (0,75 kWh)€0,29310,426,94


Probleemoplossing: Oplader Bafang

Als uw oplader voor de elektrische fiets niet functioneert, controleer dan eerst alle verbindingen en de staat van de kabels. Warmteontwikkeling of knipperende lichten op de lader kunnen wijzen op een probleem dat reparatie of vervanging vereist. Soms ligt het probleem bij de Bafang accu, zoals een defect cellenpakket of een kapotte BMS (Battery Management System).