IVA Mobility Accu Reparatie en Revisie bij KWS Seuren

IVA Mobility heeft zich in de afgelopen 15 jaar ontwikkeld tot een specialist op het gebied van (micro)mobiliteit, met een focus op elektrische scooters. Dit merk behoort tot de marktleiders in de Benelux en staat bekend om zijn hoge betrouwbaarheid en gebruik van kwalitatieve materialen.

Scooter Accu’s en Onderdelen

Als specialist in het repareren en reviseren van fietsaccu's, breiden we onze expertise ook uit naar de wereld van elektrische scooters. Bij KWS Seuren hebben we altijd alle gangbare onderdelen van IVA Mobility voertuigen op voorraad. Dus of je nu een nieuwe accu nodig hebt, of je wilt je bestaande accu laten reviseren, wij kunnen het voor je regelen.

IVA Scooter Accu - KWS

Bij KWS Seuren maken we het revisieproces van scooteraccu's uiterst zorgvuldig en efficiënt. Het proces begint met een grondige diagnose van de oude accu om de huidige staat en eventuele gebreken vast te stellen. Vervolgens wordt de behuizing geopend en worden de versleten cellen en componenten verwijderd. Deze worden vervangen door nieuwe, hoogwaardige cellen die vaak van betere kwaliteit zijn dan de originele cellen. Hierbij maken we gebruik van topcomponenten van merken zoals Samsung, en Panasonic. Na het vervangen van de cellen wordt de accu gesloten, verzegeld en aan diverse tests onderworpen om de prestaties en veiligheid te verifiëren. Zo leveren we niet alleen een gereviseerde accu die net zo goed - of zelfs beter - functioneert als een nieuwe, maar bieden we ook een duurzamere en vaak voordeligere oplossing. En omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van ons werk, bieden we 2 jaar garantie op elke gereviseerde accu

Waarom IVA Mobility?

  • Betrouwbaarheid: Uitgeroepen tot een van de beste in de ANWB Grote Scooter Test 2022.
  • Kwaliteit: Alleen gebruik van topcomponenten zoals Bosch, Samsung en Panasonic.
  • Divers Aanbod: Van elektrische scooters tot scootmobielen en e-steps.

Verschillende IVA Scooters

IVA Mobility biedt een breed scala aan modellen, van de eenvoudige E-go S2 tot de luxe E-go S8 en de retro-uitgevoerde IVA Lux. Elk model is verkrijgbaar in zowel een 25 km/u als een 45 km/u versie, en kan worden aangepast met diverse accessoires zoals koffers, windschermen en valbeugels. Hierdoor is er altijd een IVA scooter die perfect bij je past.

IVA Scooter

De accu’s en onderdelen van IVA komen uit moderne fabrieken in Japan, China en India. Niet alleen is de kwaliteit hoog, maar de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. IVA scooters zijn daarom een voordeligere keuze dan vergelijkbare modellen van merken als Piaggio, Vespa en Sym.