Schachner Accu elektrische fiets

Met een Schachner accu revisie wordt de actieradius van je elektrische Schachner vervoermiddel weer hersteld naar zijn oorspronkelijke niveau. Dat betekent dat de accu weer net zo krachtig is dan op het moment waarop je je vervoermiddel kocht. Schachner maakt allerlei elektrische voertuigen: E-bikes, driewielers, Gokarts, Tandems en Scooters. Bij al die apparaten gaat de accu na een aantal jaren gebruik achteruit. Dat is een normaal verschijnsel, dat bij elk accupack optreedt, dus ook bij E-bikes van Raleigh en Puch. Als de capaciteit van de accu hinderlijk laag wordt kun je een nieuwe accu kopen of kiezen voor een Schachner accu revisie.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Waarom kiezen voor een Schachner accu revisie?

Er zijn meerdere redenen waarom je beter kunt kiezen voor een Schachner accu revisie dan voor een nieuwe accu. Een Schachner accu revisie is ten eerste ongeveer half zo duur als een nieuwe accu. Een accu revisie kost dan nog steeds tussen de 300 en 600 euro, maar dat is veel goedkoper dan een nieuwe accu. Een andere reden om te kiezen voor een accu revisie is dat het hele elektrische systeem dat voor de stroomvoorziening zorgt wordt gecontroleerd. Tenslotte worden bij een accu revisie de modernste elektrische cellen gebruikt. Die zijn doorgaans beter dan de elektrische cellen in een nieuwe accu.

Hoe kun je een Schachner accu revisie bestellen?

Een Schachner accu revisie kun je het beste laten uitvoeren door de specialisten van KWS Seuren Fietsaccu’s. Een Schachner accu revisie kun je via de website bestellen. Dat is heel eenvoudig. Eerst kies je voor het merk Schachner. Daarna kies je het type accu dat in jouw vervoermiddel is ingebouwd. Tenslotte bepaal je de capaciteit die in jouw accu moet worden ingebouwd. Na het afsluiten van het bestelproces krijg je informatie toegestuurd over de manier waarop je de accu en de oplader naar KWS Seuren moet opsturen.

Wat zijn de stappen bij een Schachner accu revisie?

Zodra jouw accu is aangekomen bij KWS Seuren wordt eerst gecontroleerd wat de huidige staat van de accu is. Er is een kans dat de cellen niet kapot zijn, maar dat het gebrek aan capaciteit ergens anders door wordt veroorzaakt. In dat geval wordt het defect verholpen en krijg je je accupack terug. In alle andere gevallen vindt er een check plaats van alle onderdelen die opnieuw worden gebruikt. Als die check wordt doorstaan kunnen de oplaadbare cellen worden vervangen. Als dat is gedaan is de accu klaar. Er wordt dan gecontroleerd of alle componenten goed met elkaar samenwerken.

De kwaliteit van een accu na een revisie

Na een Schachner accu revisie is je accu weer in dezelfde conditie als op het moment waarop je je elektrische voertuig kocht. De gebruikte oplaadbare cellen zijn gloednieuw. Je kunt deze weer jarenlang zorgeloos gebruiken. Door de accu goed te onderhouden kun je de levensduur van het accupack zelfs nog met een aantal jaren verlengen. Bij KWS Seuren Fietsaccu’s is men zo overtuigd van de kwaliteit van de werkzaamheden, dat er een garantie van twee jaar op de Schachner accu revisie wordt gegeven.