Bultaco accu elektrische fiets

Na verloop van jaren neemt de capaciteit van uw Bultaco accu terug. Dit terwijl de behuizing en elektronica nog in orde zijn. Het zou dan zonde zijn dat u een nieuwe fiets of accu moet kopen. Voor een lager bedrag kunnen wij de slijtage delen in uw accu vervangen. Hierbij kiest u zelf de nieuwe capaciteit en bepaalt u zelf de hoogte van de actieradius. Het is in veel gevallen mogelijk de capaciteit zelfs te verdubbelen.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Bultaco

Aangezien een haperende batterij niet altijd te wijten is aan oude of versleten accucellen, worden alle fietsaccu's voorafgaand aan revisie, inclusief de lader, grondig geïnspecteerd bij onze Bultaco-accu revisie- en reparatieservice. Tijdens deze inspectie onderzoeken we ook de acculader en BMS zorgvuldig, waardoor eventuele problemen met deze componenten kunnen worden ontdekt en verholpen. Dit kan soms resulteren in kostenbesparingen, waarbij een kleine reparatie of herstel van de lader voldoende is.

Verbeter de Actieradius

Wanneer u kiest voor een Bultaco-accu revisie, heeft u de flexibiliteit om de capaciteit te selecteren die u wenst. Na de voltooiing van de accurevisie zal de actieradius van uw Bultaco-accu, met behoud van dezelfde specificaties als voorheen, terugkeren naar het niveau van een nieuwe accu. Bovendien biedt de Bultaco-accurevisie de mogelijkheid om de capaciteit van uw fietsaccu uit te breiden, waardoor de actieradius dienovereenkomstig wordt vergroot. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Onze Werkwijze

Zodra uw Bultaco-accu onze locatie heeft bereikt, ondergaat deze een grondige inspectie om de oorzaak van eventuele problemen op te sporen. Onze diagnose is erop gericht zowel de symptomen als de onderliggende oorzaken te identificeren en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen, kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals een defecte acculader, problemen met fietselektronica of problemen met de regelelektronica in de accu. We voeren alle benodigde werkzaamheden uit en testen de accu met gespecialiseerde meet- en testapparatuur. Pas nadat alle onderzoeksresultaten de kwaliteit van de uitgevoerde revisie hebben bevestigd, wordt de gereviseerde Bultaco-accu verzendklaar gemaakt.

Kwaliteit en Service

Bij onze Bultaco-accu revisie en reparatie staat kwaliteit en service voorop. Daarom bieden wij met trots een garantie van 24 maanden op al het uitgevoerde werk en de gebruikte materialen. Ook na deze periode staan we klaar om eventuele problemen op te lossen en vragen te beantwoorden. Wij streven ernaar om u als klant een milieubewuste en kostenbesparende oplossing te bieden voor versleten en defecte E-Bike accu's. Bovendien bieden we mogelijkheden om uw Bultaco-accu te reviseren naar een hogere capaciteit. Onze service begint met een moeiteloze, gratis verzending van de batterij, inclusief de batterijlader. Daarnaast kan ons diagnostisch onderzoek verborgen problemen aan het licht brengen, waardoor eventuele defecten aan de gerepareerde batterij worden voorkomen.