Facebook Pixel

Blijf op de hoogte over wat ons bezighoudt

Goedkope fiets accu

Een goedkope fiets accu kopen is mogelijk als je je bewust bent van de mogelijkheden. Een dure fiets accu wil niet altijd zeggen dat dit meteen een goede koop is. Er zijn heel veel verschillende soorten en maten fiets accu's op de markt. In sommige gevallen betekent een bekend merk ook een betere kwaliteit van de fiets accu.

Lees meer

Fietsaccu en weersomstandigheden

We kennen allemaal ons nederlands klimaat, het kan vriezen het kan dooien, het is zonnig en het staat te plenzen. E-bikers die iedere dag onderweg zijn, zullen ongetwijfeld gemerkt hebben dat de weersomstandigheden de prestatie van fiets en accu kunnen beïnvloeden.

Lees meer

De E-bike

De E-bike is in ons dagelijks leven niet meer weg te denken. Gemak tijdens de fietstocht wordt zeer op prijs gesteld, maar voor de meeste fietsers houd de technische kennis op bij het opladen van de fietsaccu en het plaatsen van de accu in de fiets. wil je verzekerd zijn van maximaal plezier van je fietsaccu kijk dan vooral

Lees meer

Acculaders en hun stekkers

Geen bereik zonder een goede lader is een gegeven waar wij als fervent e-biker(ster) niet omheen kunnen. Onze fietsen zijn heden ten dage van een kwaliteit dat ze met een beetje onderhoud erg lang mee kunnen gaan. Toch kan er eens een keer wat stuk gaan. Waar we niet direct aan denken als we het hebben over e-bike onderdelen is de acculader. Toch is deze essentieel in de dagelijkse praktijk.

Lees meer

Op pad op de elektrische fiets? Zo gezond is het echt

Nederland staat bekend als hét fietsland van de wereld. Naast gewone fietsen zijn elektrische fietsen, ofwel e-bikes, niet meer weg te denken uit het straatbeeld. In het afgelopen jaar blijken er zelfs méér elektrische fietsen verkocht te zijn, dan fietsen zonder trapondersteuning.

Lees meer

Kan een elektrische fiets accu tegen regen

Het is algemeen bekend dat elektronica en water niet goed samen gaan. Vocht of water kan corrosie en roest veroorzaken binnen de accu, waardoor de accu niet meer zal werken. De cellen worden aangetast en vallen uit. Er komen veel accu’s bij ons binnen die van het een op andere moment zijn uitgevallen. Bij het openen van de behuizing kunnen wij direct een conclusie trekken als er sprake is van waterschade.

Lees meer

Micromobiliteit en accu's

2021 was het jaar waarin micromobiliteit een grote groei doormaakte en een steeds groter aandeel in ons leven werd. Micromobiliteit verwijst naar het gebruik van vervoersmiddelen voor de korte afstand, doorgaans bestemd voor één persoon. Denk hierbij aan elektrische steps en mini scooters. Maar ook bijvoorbeeld elektrische fietsen.

Lees meer

22.500 e-bikes gestolen, kwart meer dan jaar eerder

Nederlanders hebben in 2021 weer meer aangifte gedaan bij de politie omdat hun e-bike is gestolen. De Nationale Politie registreerde vorig jaar 22.593 aangiftes van een gestolen e-bike. Dat is een kwart meer dan in 2020 en driekwart meer dan in 2019.

Lees meer

Met een lithium ion acculader de levensduur verbeteren

Fietsacculaders zijn er in verschillende soorten en maten. Zoals Lithium Ion, LiFePO4 en NiMH acculaders. In dit artikel beperken we ons tot de lithium Ion laders. Dit is namelijk de meest voorkomende accu op het moment in de aandrijfindustrie. We hebben het dan over de elektrische fietsen, elektrische auto’s, maar ook scootmobielen.

Lees meer

21700 batterij

KWS Seuren is een jong en innovatief bedrijf en juist door de samenwerking met internationale partners als Panasonic en Samsung blijven wij vernieuwend. Gebruiksgemak is in de vraag naar accu's steeds belangrijker. De voordelen van deze cellen ervaren wij door snellere laadtijden en een grotere energievoorraad.

Lees meer

4 ondernemers over hoe zij gaan knallen in 2022

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Weet jij al waarmee je in 2022 gaat knallen? Of kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? 4 ondernemers vertellen over hun bijzondere plannen voor volgend jaar. Zoals het Verenigd Koninkrijk veroveren met babyvoeding van biologische geitenmelk, een kledinglijn voor kleine vrouwen lanceren, een Katerbox voor studenten verkopen en automatiseren om processen te standaardiseren.

Lees meer

E-bike accu reparatie, een groeiende markt.

Fietsen, scooters, steps, scootmobielen… In 2020 werden in Nederland meer dan 547.000 elektrische fietsen verkocht. Dit betekent dat er net zoveel of nog meer batterijen zijn om te repareren in geval van een storing of problemen. Een steeds grotere markt in de reparatie en revisie van e-bike accu’s.

Lees meer

KVK innovatie top 100 2021 | KWS Seuren

Dankzij de elektrische fiets stappen weer veel meer mensen op de pedalen. Maar wat als de accu aan vervanging toe is? KWS Seuren weet daar raad mee – dit bedrijf repareert, reviseert en refurbished fietsaccu’s. Daardoor gaan ze langer mee en ontstaat er minder afval.

Lees meer

Sur-Ron Bike

De elektrische Sur Ron is een elektrische bromfiets leverbaar in verschillende modellen. Deze E Bike is er in een off road versie maar ook in een straat legale versie. De Sur Ron Bike is van hoge kwaliteit en sterk in een opmars bezig om zo een nieuwe markt aan te boren.

Lees meer

E-bike: Positie van de accu en motor

Er zijn verschillende typen accu’s. Deze verschillen zitten voornamelijk in de positie van de E-bike accu. Hierdoor zijn er wel meer dan 100 verschillende accu types en maten op de markt. Er zijn voorwielmotoren, achterwielmotoren en middenmotoren. Ieder type en ontwerp heeft zo zijn voor- en nadelen. Deze gaan wij kort toelichten.

Lees meer

Wout Seuren  kwaliteit en service zijn voor ons het belangrijkste 

De 25-jarige Wout Seuren van KWS Seuren in Beugen is dé specialist als het gaat om revisie en reparaties van fietsaccu’s.

Lees meer

Kennisdeling als centraal uitgangspunt

 “Wij losten het mankement op en wilden dat graag voor meer mensen doen. KWS Seuren was geboren.”

Lees meer

KWS Seuren Velovak 2021

KWS Seuren fietsaccu revisie nam op 19, 20 en 21 september deel aan de vierde editie van de tweewieler vakbeurs Vélo Vak. Ondanks Corona is deze beurs voor fietsspeciaalzaken positief verlopen. De organisatie van Easyfairs Nederland deed er alles aan om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

Lees meer

Met de e-bike op pad

De populariteit van e-bikes blijft groeien. De elektrische fiets is inmiddels populairder dan de gewone fiets. De hulpmotor is handig met wind tegen en bij langere afstanden.

Lees meer

Duurzaamheid e-bike

De fiets met hulpmotor heeft definitief gewonnen van de stadsfiets. De verkopen breken alle records. Maar hoe duurzaam is de elektrische fiets eigenlijk?

Lees meer

Succes moet je delen

Met dit gegeven heeft KWS Seuren ruim naam gemaakt en is het bedrijf niet meer weg te denken in het accu-revisie landschap.

Lees meer

KWS Seuren, innovatieve professionals in accu's.

In Beugen, ten noorden van Boxmeer, ligt het bedrijf KWS Seuren. De bedrijfsnaam is samengesteld uit de beginletters van de drie broers

Lees meer

Met een acculading naar mijn werk.

Als je het over fietsen hebt, is dat een van de belangrijkste uitgangspunten voor Anthony Albers waaraan een accu moet kunnen voldoen.

Lees meer

Broers reviseren accu's van fietsen : Zelfs Samsung heeft interesse

Tijd om te studeren hadden ze eigenlijk niet meer. Zoveel bestellingen kwamen er binnen. Wat begon als een hobby heeft in een paar jaar tijd een enorme vlucht genomen.

Lees meer

Gennep nu al te klein voor KWS-Seuren

Gennepse broers met een passie voor techniek en ondernemen. Het fietsaccurevisiebedrijf van het jonge ondernemerstrio is van Gennep naar een nieuwe...

Lees meer

Van sleutelen aan fietsaccu’s tijdens schooltijd naar een bedrijf met 21 man personeel

Koen (26), Wout (23) en Stan (21) Seuren knapten als studenten al fietsaccu’s op. Nu heeft KWS Seuren 21 man personeel en grote ambities.

Lees meer

Nederlands fietsaccu revisiebedrijf KWS Seuren officieel partner van Samsung

Fietsaccu revisiebedrijf KWS Seuren is officieel partner geworden van het Koreaanse technologiebedrijf Samsung.

Lees meer

Goede vraag: moeten we accu's van e-fietsen reviseren?

Het reviseren van de accu’s van elektrische fietsen. Het klinkt als een logische ontwikkeling en is sterk in opkomst, zeker nu er steeds meer wat oudere e-fietsen op de markt komen.

Lees meer

Ook in tijden van crisis zien getroffen start-ups kansen

Ondernemend Nederland zucht en steunt onder de coronacrisis. Maar de compensatieregelingen van het Rijk zijn aan de studentondernemers van Fontys nog niet besteed.

Lees meer

Broers delen passie voor techniek en ondernemen

Koen (26), Op het Beugense Transportcentrum be- schikt KWS Seuren over een werkplaats van meer dan duizend vierkante meter. In februari in gebruik genomen. Net vóór het uitbreken van de coronapandemie.

Lees meer

Menu sluiten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.