Facebook Pixel

Blijf op de hoogte over wat ons bezighoudt

Succes moet je delen

Met dit gegeven heeft KWS Seuren ruim naam gemaakt en is het bedrijf niet meer weg te denken in het accu-revisie landschap.

Lees meer

KWS Seuren, innovatieve professionals in accu's.

In Beugen, ten noorden van Boxmeer, ligt het bedrijf KWS Seuren. De bedrijfsnaam is samengesteld uit de beginletters van de drie broers

Lees meer

Met een acculading naar mijn werk.

Als je het over fietsen hebt, is dat een van de belangrijkste uitgangspunten voor Anthony Albers waaraan een accu moet kunnen voldoen.

Lees meer

Broers reviseren accu's van fietsen : Zelfs Samung heeft interesse

Tijd om te studeren hadden ze eigenlijk niet meer. Zoveel bestellingen kwamen er binnen. Wat begon als een hobby heeft in een paar jaar tijd een enorme vlucht genomen.

Lees meer

Gennep nu al te klein voor KWS-Seuren

Gennepse broers met een passie voor techniek en ondernemen. Het fietsaccurevisiebedrijf van het jonge ondernemerstrio is van Gennep naar een nieuwe...

Lees meer

Van sleutelen aan fietsaccu’s tijdens schooltijd naar een bedrijf met 21 man personeel

Koen (26), Wout (23) en Stan (21) Seuren knapten als studenten al fietsaccu’s op. Nu heeft KWS Seuren 21 man personeel en grote ambities.

Lees meer

Nederlands fietsaccu revisiebedrijf KWS Seuren officieel partner van Samsung

Fietsaccu revisiebedrijf KWS Seuren is officieel partner geworden van het Koreaanse technologiebedrijf Samsung.

Lees meer

Goede vraag: moeten we accu's van e-fietsen reviseren?

Het reviseren van de accu’s van elektrische fietsen. Het klinkt als een logische ontwikkeling en is sterk in opkomst, zeker nu er steeds meer wat oudere e-fietsen op de markt komen.

Lees meer

Ook in tijden van crisis zien getroffen start-ups kansen

Ondernemend Nederland zucht en steunt onder de coronacrisis. Maar de compensatieregelingen van het Rijk zijn aan de studentondernemers van Fontys nog niet besteed.

Lees meer

Broers delen passie voor techniek en ondernemen

Koen (26), Op het Beugense Transportcentrum be- schikt KWS Seuren over een werkplaats van meer dan duizend vierkante meter. In februari in gebruik genomen. Net vóór het uitbreken van de coronapandemie.

Lees meer

Menu sluiten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.