Ruff Cycles Accu elektrische fiets

Indien uw fiets accu niet meer naar behoren werkt is een Ruff E-bike accu revisie de duurzame oplossing van de problematiek. De batterijrevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fiets accu op te lossen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fiets accucellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te verkrijgen.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Ruff Cycles Fietsaccu met KWS Seuren

Begrijpelijk genoeg ligt de oorzaak van een haperende E-bike accu niet altijd simpelweg bij oude of versleten accucellen. Voordat wij een revisie uitvoeren, onderzoeken wij grondig alle fietsaccu's, inclusief de lader. Dit helpt ons om eventuele storingen in de acculader en elektronica op te sporen en te verhelpen. Soms kunnen we zelfs kosten besparen door een reparatie uit te voeren in plaats van een volledige revisie, of door alleen de lader te repareren.

 

Wat kunt u verwachten van een Ruff Cycles accu revisie?

Afhankelijk van uw gekozen capaciteit heeft u de vrijheid om uw gewenste actieradius te selecteren. Na onze accurevisie zal, bij gelijkblijvende specificaties, de actieradius van uw Ruff Cycles fietsaccu vergelijkbaar zijn met die van een nieuwe accu. En het wordt nog interessanter: met onze mogelijkheid tot het uitbreiden van de batterijcapaciteit, kunt u de actieradius aanzienlijk vergroten. Verdubbel bijvoorbeeld de accucapaciteit en uw actieradius verdubbelt mee.

Het Revisieproces voor uw Ruff Cycles Accu

Zodra uw Ruff Cycles accu onze werkplaats bereikt, gaan wij grondig te werk. Ons doel is om de bron van het probleem te lokaliseren. Onze diagnose richt zich op het begrijpen en verhelpen van de symptomen en hun oorzaken. Verminderde accuprestaties kunnen worden veroorzaakt door een defecte acculader, problemen met de elektronica, of zelfs de regelelektronica binnenin de accu. Gewone slijtage kan soms een combinatie van oorzaak en gevolg zijn. Nadat wij alle nodige werkzaamheden hebben uitgevoerd, onderwerpen we de gereviseerde accu aan grondige laad- en ontlaadtests. Dit gebeurt terwijl we de cruciale accuparameters monitoren met speciale meet- en testapparatuur. Pas als alle testresultaten bevestigen dat de reparaties van topkwaliteit zijn, maken wij de gereviseerde accu verzendklaar.

Kwaliteit staat centraal bij onze Ruff Cycles Fietsaccu Revisie

Kwaliteit vormt de kern van alles wat wij doen. Daarom bieden wij twee jaar garantie op al onze reparaties en gebruikte materialen. Ook ná deze periode staan wij voor u klaar om te helpen bij problemen of vragen. Onze accu revisie biedt een duurzame en betaalbare oplossing. Daarnaast kunt u uw Ruff Cycles fietsaccu zelfs upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint met gratis verzending van uw fietsaccu, inclusief lader. Bovendien helpt ons diagnostisch onderzoek om verborgen gebreken aan het licht te brengen en daarmee mogelijke schade aan uw gereviseerde accu te voorkomen.