Puch Accu elektrische fiets

Puch verkoopt al vele jaren elektrische fietsen, maar als je een Puch accu revisie laat uitvoeren kom je erachter dat de meeste accu’s niet van Puch zijn. In de elektrische fietsen van dat merk worden accu’s gebruikt van Phylion, TranzX en Flyer. Voor een accu revisie maakt dat niet uit. Elke Puch accu revisie heeft als resultaat dat je een accu terug krijgt die even goed werkt als een nieuwe accu. Het leuke van een Puch accu revisie bij KWS Seuren Fietsaccu’s is, dat een accu revisie veel goedkoper is dan een nieuwe accu. Je kunt honderden euro’s besparen.

Bespaar Kosten, Geniet van Dezelfde Kwaliteit

Een van de grootste voordelen van een Puch batterij revisie bij KWS Seuren Fietsaccu's is dat het veel kostenefficiënter is dan het kopen van een nieuwe batterij. Je kunt honderden euro's besparen, en wie houdt er nu niet van een goede deal?

Eenvoudig Online Bestellen

Het bestellen van een Puch batterij revisie is eenvoudig via de website van KWS Seuren Fietsaccu's. Hier vind je een uitgebreide selectie batterijmodellen die compatibel zijn met Puch, zodat je degene kunt kiezen die perfect bij jouw elektrische fiets past. Bovendien heb je de mogelijkheid om de capaciteit van je batterij te selecteren, wat direct invloed heeft op de afstand die je op een volle lading kunt afleggen.

Waarom Kiezen voor Een Hogere Capaciteit?

In het verleden moest je batterijen volledig ontladen voordat je ze opnieuw oplaadde om 'luiheid' en vermogensverlies te voorkomen. Moderne batterijen hebben deze beperking echter niet meer, waardoor je ze zelfs half kunt opladen of opladen wanneer ze nog niet volledig leeg zijn. Dit geeft je veel meer flexibiliteit in het gebruik. Het kiezen van een batterij met iets meer capaciteit stelt je in staat om meerdere korte ritten te maken of een lange tocht te ondernemen zonder je zorgen te maken over gedetailleerde oplaadschema's.

Verleng de Levensduur van Je Batterij

Na een Puch batterij revisie heb je weer een batterij die in topconditie verkeert. Om deze in optimale conditie te houden, raden we aan om de batterij niet volledig op te laden en niet helemaal leeg te rijden. Het is beter om de batterij regelmatig aan de lader te hangen tot deze 75-85 procent is opgeladen. Op deze manier kan het aantal laad- en ontlaadcycli aanzienlijk worden verhoogd, soms wel tot vijf keer meer.

Bescherm Je Batterij Tegen Weersinvloeden

Een Puch batterij revisie is een verstandige investering, maar alleen als je je batterij beschermt tegen winterse omstandigheden. Het opladen van de batterij bij temperaturen onder het vriespunt kan roestvorming veroorzaken door condensatievocht. Als dit onbedoeld gebeurt, is het van essentieel belang om de batterij enkele dagen binnen te bewaren bij kamertemperatuur, zodat het vocht kan verdampen. Voor degenen die hun E-bike in de winter niet gebruiken, is het essentieel om de batterij elke maand op te laden om schade te voorkomen, bij voorkeur bij kamertemperatuur.