Super73 accu elektrische fiets

Bij KWS Seuren bieden we een professionele revisiedienst aan voor uw Super73 fatbike accu. Met een keuze uit diverse capaciteiten bepaalt u zelf de gewenste actieradius. Na revisie zal bij gelijkblijvende accuspecificaties, de actieradius van uw Super73 batterij het niveau van een nieuwe accu bereiken. Een uitbreiding van de accucapaciteit resulteert in een evenredige toename van de actieradius, waarbij een verdubbeling van de accucapaciteit leidt tot een verdubbeling van de te fietsen afstand.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Verbeter je Super73 Rijervaring met Accurevisie

Bij KWS Seuren begrijpen we hoe belangrijk een goed functionerende accu is voor een onvergetelijke rit op je Super73 e-bike. Het kan echter voorkomen dat je te maken krijgt met elektronische of batterijproblemen die je rit kunnen verstoren. Maak je geen zorgen, onze ervaren technici zijn experts in het opsporen en verhelpen van deze problemen, vaak voordat je hoeft te denken aan dure vervangingen.

Optimaliseer je E-bike Prestaties en Vergroot je Actieradius

Met onze Super73 accurevisie kun je de prestaties van je e-bikeaccu aanzienlijk verbeteren, helemaal afgestemd op jouw behoeften. Na grondige reparaties kan de actieradius van je Super73 e-bikeaccu weer net zo krachtig zijn als toen hij nieuw was, tenzij je specifieke aanpassingen hebt gedaan aan de accu. Maar dat is niet alles! We kunnen zelfs de batterijcapaciteit vergroten, zodat je nog langere afstanden kunt afleggen zonder tussentijds opladen.

Het Revisieproces: Hoe het werkt

Eenmaal bij ons aangekomen, wordt uw Super73 batterij grondig geïnspecteerd om de oorzaak van het mankement te achterhalen. Of het nu gaat om normale slijtage, een defecte acculader, fietselektronica of de regelelektronica in de accu, onze diagnose is gericht op het opsporen en verhelpen van zowel symptomen als de onderliggende oorzaken. Voor verzending wordt de gereviseerde accu nogmaals geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters worden gemonitord met speciale meet- en testapparatuur, om de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties te bevestigen.

Super73 Accurevisie: Kwaliteit en Klantenservice

Bij KWS Seuren hechten we veel waarde aan kwaliteit, uitstekende service en jouw tevredenheid. Daarom bieden we maar liefst 2 jaar garantie op al onze werkzaamheden en gebruikte materialen. Onze accurevisie zorgt ervoor dat je Super73 e-bikeaccu weer volledig en betrouwbaar functioneert, zodat je maximaal plezier kunt beleven aan je ritten. We beginnen met gratis verzending van je accu en lader en kunnen bovendien speciale tests uitvoeren om eventuele verborgen problemen op te sporen. Bij KWS Seuren draait alles om het optimaliseren van je e-bike-ervaring met onze geavanceerde Super73 accurevisie!

Over SUPER73

SUPER73® is een Amerikaans lifestyle avonturenmerk dat sinds 2016 hoogwaardige elektrische voertuigen ontwikkelt. Met een passie voor het vermengen van motorfietserfgoed met jeugdcultuur, heeft het merk zich snel gevestigd als een van de meest herkenbare elektrische voertuigmerken ter wereld. De SUPER73 fietsen zijn voorzien van lithium-ion batterijen, waarbij elke volledige ontlading en herlading wordt beschouwd als één levenscyclus van de batterij, variërend tussen 500 tot 1200 cycli voordat de capaciteit afneemt tot 70% van de oorspronkelijke capaciteit.

Onderhoud van uw Super73 Accu

Het onderhoud van uw Super73 accu is cruciaal voor een lange levensduur. Het wordt aangeraden om de batterij na elk gebruik op te laden en de fiets minstens eens per 90 dagen te gebruiken. Het is belangrijk om de batterij niet volledig te ontladen en deze op te laden bij kamertemperatuur voor optimale prestaties. In geval van onbedoelde onderdompeling in water of blootstelling aan extreme elektrische schokken, is het raadzaam de batterij onmiddellijk veilig af te voeren via een geschikt afvalverwerkingspunt en contact op te nemen met een professional voor verder advies.