Joycube Accu elektrische fiets

Als je met je elektrische fiets bijna niet meer de straat uitkomt wordt het tijd voor een Joycube accu revisie. De Joycube accu van Phylion is, net als de producten van Bosch en Bafang, een kwaliteitsproduct, dat in een flink aantal merken elektrische fietsen wordt gebruikt. Met een Joycube accu revisie kun je niet alleen de actieradius van je E-bike herstellen. Je kunt zelfs kiezen voor extra capaciteit. In dat geval kun je na een accu revisie verder rijden dan ooit tevoren. Een Joycube accu revisie heeft hetzelfde effect als de aanschaf van een nieuwe accu, maar is veel goedkoper.

Joycube

Voor een volledig nieuwe accu betaal je tussen de 500 en 700 euro. Je krijgt dan een nieuwe accu, maar zonder garantie dat die in nieuwstaat is. Er is een kans dat die accu al jaren op voorraad ligt. Dan heb je een nieuwe accu gekocht met oude oplaadbare cellen en dat gaat ten koste van de capaciteit. Een Joycube accu revisie is veel goedkoper. Bij een accu revisie krijg je de garantie dat er nieuwe oplaadbare cellen in het accupack worden geplaatst. Ook wordt de werking van de overige elektrische componenten nagekeken. Dat zijn drie redenen om altijd te kiezen voor een Joycube accu revisie.

Actieradius is een twijfelachtig begrip

In het algemeen zorgt extra capaciteit na een Joycube accu revisie voor een grotere actieradius. Maar er is geen enkele uitspraak te doen over de afstand die je met de extra capaciteit kunt fietsen. Dat hangt van vele factoren af, zoals je gewicht, het weer, de gesteldheid van het terrein, de mate waarin je de trapondersteuning gebruikt, etc. Als de fabrikant van een elektrische fiets aangeeft hoe groot de actieradius is, moet je dat met een korreltje zout nemen. Ga er maar vanuit dat de afstand die wordt genoemd het absolute maximum is, dat alleen haalbaar is bij ideale omstandigheden.

Onderhoud na een Joycube accu revisie

Doordat er bij een Joycube accu revisie moderne oplaadbare cellen in het accupack worden gezet, is er nog nauwelijks onderhoud nodig aan het accupack. Het enige waar je op moet letten is dat je de accu elke maand een keer oplaadt, ook als je de elektrische fiets niet gebruikt. Een andere tip is dat je de accu nooit mag opladen in een ruimte waar het vriest. En uiteraard moet je het accupack altijd beschermen tegen vocht. Zorg er dus voor dat er nooit regenwater in de behuizing van het accupack kan komen.

Garantie op een Joycube accu revisie

Bij KWS Seuren Fietsaccu’s gaat men ervanuit dat een accupack na een Joycube accu revisie betere resultaten geeft dan een nieuwe accu. Het bedrijf doet er alles aan om dat waar te maken. Het vertrouwen in de geleverde kwaliteit is zo groot, dat er liefst twee jaar garantie op een accu revisie wordt gegeven. Mocht je dus problemen ervaren met het elektrische systeem van je E-bike na een accu revisie, neem dan contact op. Bij KWS Seuren kunnen ze het probleem vrijwel zeker verhelpen.