Ons Revisieproces in Detail

1. Uitpakken / Inboeken

Zodra uw accu bij ons binnenkomt, wordt deze zorgvuldig uitgepakt en ingeboekt in ons systeem. Elk accu krijgt een uniek nummer, en alle relevante onderdelen worden in één bak geplaatst ter voorbereiding op de revisie.

2. Test bij Binnenkomst

De accu wordt vervolgens overgebracht naar onze testafdeling. Hier worden diverse tests uitgevoerd om de huidige capaciteit en eventuele problemen vast te stellen. Een gedetailleerd testrapport wordt voor u opgesteld.

3. Demonteren

Als een revisie nodig is, wordt de accu gedemonteerd. Alle elektronica en cellen worden veilig verwijderd, en versleten cellen worden op een milieuvriendelijke manier afgevoerd.

4. Cellenpakket Samenstellen

We maken een nieuw cellenpakket op maat, volgens de specificaties van uw accu. De cellengroepen worden aan elkaar gelast en grondig gecontroleerd.

5. Montage

De accu wordt weer zorgvuldig in elkaar gezet. We voeren diverse tests uit om de oplaadcapaciteit en algemene werking te controleren. De accu wordt veilig verpakt ter voorbereiding op de eindtest.

6. Eindtest

Elke accu ondergaat een grondige kwaliteits- en veiligheidscontrole. We gebruiken speciale apparatuur en testfietsen om de prestaties en betrouwbaarheid van de accu te waarborgen.

7. Uitboeken

Na een geslaagde eindtest wordt de accu uitgeboekt, schoongemaakt en klaargemaakt voor verzending of afhaling.

Uitzonderingen en Communicatie

Voor specifieke accu's die een gespecialiseerde behandeling vereisen, kan een langere doorlooptijd gelden. Dit wordt altijd duidelijk aangegeven op de productpagina van de accu. Zodra uw accu klaar is voor verzending, ontvangt u een e-mail met tracking-informatie.

Uw Accu in Goede Handen

Bij KWS Seuren streven we ernaar om het revisieproces zo transparant en efficiënt mogelijk te maken. Heeft u vragen over de doorlooptijd of het revisieproces? Neem dan gerust contact met ons op.