Verbeter uw Actieradius met Roam Accu Revisie

Puch verkoopt al vele jaren elektrische fietsen, maar als je een Puch accu revisie laat uitvoeren kom je erachter dat de meeste accu’s niet van Puch zijn. In de elektrische fietsen van dat merk worden accu’s gebruikt van Phylion, TranzX en Flyer. Voor een accu revisie maakt dat niet uit. Elke Puch accu revisie heeft als resultaat dat je een accu terug krijgt die even goed werkt als een nieuwe accu. Het leuke van een Puch accu revisie bij KWS Seuren Fietsaccu’s is, dat een accu revisie veel goedkoper is dan een nieuwe accu. Je kunt honderden euro’s besparen.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Roam Accu elektrische fiets

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u nu kiezen welke actieradius u wilt fietsen met uw Roam e-bike. Na afronding van het accu revisieproces zal, bij identieke accu specificaties, de actieradius van uw Roam fietsaccu weer op het oorspronkelijke niveau zijn. De Roam fietsaccu revisie biedt de mogelijkheid om de capaciteit van de fietsaccu uit te breiden, wat de actieradius evenredig vergroot. Het verdubbelen van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Het Roam Accu Revisieproces

Bij ontvangst van uw Roam accu ondergaat deze uitgebreide tests om eventuele problemen op te sporen. Onze diagnose richt zich op het identificeren en aanpakken van zowel de symptomen als de onderliggende oorzaken van verminderde accuprestaties, zoals een defecte lader, fiets elektronica, of de controle-elektronica in de accu. Vaak is normale slijtage zowel de oorzaak als het gevolg van verminderde prestaties. Nadat alle reparaties zijn uitgevoerd, maar voordat we de volledig gereviseerde accu retourneren, doorloopt deze een laatste laad- en ontlaadcyclus terwijl alle essentiële accuparameters gelijktijdig worden gemeten met gespecialiseerde meet- en testapparatuur. Pas wanneer alle testresultaten de kwaliteit van de uitgevoerde reparaties bevestigen, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.

Garantie op Roam Accu Revisie

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom bieden wij 2 jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. Zelfs na deze 24 maanden staan wij klaar om te helpen bij complicaties of eventuele vragen die u heeft. Onze accu revisie is ontworpen om u als klant een duurzame en kosteneffectieve oplossing te bieden voor versleten en defecte e-bike accu's. We bieden zelfs opties om uw Roam accu te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint met gratis verzending van de accu, inclusief de acculader. Bovendien kan het gespecialiseerde onderzoek van de accu eventuele verborgen defecten aan het licht brengen en zo potentiële problemen met de nieuw gereviseerde accu voorkomen.