Eco Traveller Accu elektrische fiets

Na jaren van gebruik neemt de capaciteit van uw Ecotraveller accu af. Dit terwijl de behuizing en elektronica nog in orde zijn. Het zou dan zonde zijn dat u een nieuwe fiets of accu moet kopen. Voor een lager bedrag kunnen wij de slijtage delen in uw accu vervangen. Hierbij kiest u zelf de nieuwe capaciteit en bepaalt u zelf de hoogte van de actieradius. Het is in veel gevallen mogelijk de capaciteit zelfs te verdubbelen.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Eco Traveller

Om te voorkomen dat je tijdens een lange fietstocht zonder stroom komt te staan kun je een Ecotraveller accu revisie laten uitvoeren. Een e bike accu revisie wil zeggen dat de oplaadbare batterijen in je fietsaccu worden vervangen door nieuwe exemplaren. Die hebben meer capaciteit, wat betekent dat je met een volle accu verder kunt fietsen. Die extra capaciteit krijg je doordat de kwaliteit van de nieuwe cellen beter is. Je kunt er ook voor kiezen om cellen met meer capaciteit dan de originele oplaadbare cellen in te laten bouwen. Dat is wel iets duurder.

Het gewicht na een Ecotraveller accu revisie

Het is belangrijk dat de accu’s van Ecotraveller niet teveel wegen. Een E-bike van Ecotraveller is een vouwfiets, die je gemakkelijk moet kunnen meenemen in de trein, net zoals de elektrische fietsen van Dahon en sommige modellen van E-Bikez. Bij een Ecotraveller accu revisie hoef je niet bang te zijn dat de gereviseerde accu zwaarder is dan de originele. Nieuwe oplaadbare li-ion-cellen zijn kleiner en ze wegen minder dan de oude cellen in je accupack. Met een accupack na een Ecotraveller accu revisie hoef je dus minder zwaar te tillen als je moet overstappen.

Voordelen van een Ecotraveller accu revisie

Als de accu van je elektrische fiets het minder goed doet kun je een nieuwe fiets kopen. Op zich is dat jammer van het geld, vooral als de fiets verder nog goed in orde is. De tweede optie is een nieuwe accu kopen. Dat heeft als voordeel dat je je nieuwe accu de volgende dag al in huis hebt. Maar een nieuwe accu is behoorlijk prijzig. Een Ecotraveller accu revisie is veel goedkoper. Je krijgt nieuwe cellen in je accu en als bonus worden alle elektrische componenten nagekeken. Een accu is na een Ecotraveller accu revisie gegarandeerd zo goed als een nieuwe.

Ecotraveller accu revisie bij KWS Seuren Fietsaccu’s

KWS Seuren Fietsaccu’s is gevestigd in een klein plaatsje net onder Nijmegen. In de uitstekend uitgeruste werkplaats is alle apparatuur aanwezig om een Ecotraveller accu revisie veilig uit te voeren. Dat niet alleen, want KWS Seuren Fietsaccu’s kan alle reparaties aan het elektrische systeem van een E-bike uitvoeren. Het is zelfs mogelijk om een accupack, dat door diepteontlading niet meer met de originele lader kan worden opgeladen, met een speciaal soort voeding te herstellen. Daar moet je uiteraard wel voor betalen, maar zo’n reparatie is vele malen goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe accu of een accu revisie.

Een accu revisie bestellen

Voor een accu revisie moet je de accu en de fiets oplader opsturen. Je kunt een Ecotraveller accu revisie bestellen op de site van KWS Seuren Fietsaccu’s. Eerst zoek je het model accu op dat in je fiets wordt gebruikt. Daarna kies je hoeveel capaciteit het accupack na de revisie moet hebben. Tenslotte rond je de bestelling af. Je krijgt via e-mail instructies hoe je de accu en de accessoires gratis via PostNL moet opsturen. Houd er rekening mee dat een accu revisie ongeveer tien werkdagen in beslag neemt.