Simplex accu elektrische fiets

Bij KWS Seuren begrijpen we de cruciale rol van je Simplex fietsaccu voor een ultieme fietservaring. Onze deskundigen kunnen problemen met de elektronica of batterij identificeren en verhelpen, wat vaak dure reparaties voorkomt en kosten bespaart. Met Simplex Accu Service kun je de prestaties van je fietsaccu aanpassen aan je wensen, de actieradius vergroten en zelfs de batterijcapaciteit verdubbelen. We zorgen voor een grondige analyse en bieden 2 jaar garantie op al onze werkzaamheden. Jouw fietsplezier staat voorop, en we beginnen met gratis verzending van je accu en lader. Met KWS Seuren verbeter je je fiets met slimme Simplex Accu Service!

Er zijn geen producten beschikbaar

Optimaliseer je fietservaring met Simplex accu service bij KWS Seuren

Bij KWS Seuren begrijpen we de cruciale rol van je Simplex fietsaccu voor een ultieme fietservaring. Als de elektronica of batterij echter niet naar behoren functioneert, hoef je je geen zorgen te maken. Onze deskundigen kunnen deze problemen identificeren en verhelpen, vaak zonder ingewikkelde reparaties, waardoor je kosten bespaart.

Verbeter je fietsprestaties en vergroot je actieradius

Met Simplex Accu Service bij KWS Seuren kun je de prestaties van je fietsaccu aanpassen aan jouw wensen. Na onze grondige reparaties kan de actieradius van je Simplex fietsaccu weer net zo sterk zijn als toen deze nieuw was, tenzij je specifieke aanpassingen hebt gedaan. En dat is nog niet alles! We bieden zelfs de mogelijkheid om de batterijcapaciteit te vergroten, waardoor je veel grotere afstanden kunt afleggen. Stel je voor, als je de capaciteit verdubbelt, kun je ook twee keer zo ver rijden!

Onze aanpak

Wanneer je Simplex fietsaccu onze werkplaats bereikt, nemen we de tijd om de problemen grondig te analyseren. We willen begrijpen waarom de accu niet optimaal presteert en gaan vervolgens aan de slag om deze problemen op te lossen. Of het nu gaat om een defecte oplader, problemen met elektronische componenten of normale slijtage, we zorgen ervoor dat alles weer naar behoren functioneert. Pas als we er zeker van zijn dat alles in orde is, sturen we de gereviseerde accu naar jou terug.

Kwaliteit en klantenservice

KWS Seuren staat voor kwaliteit, uitstekende service en jouw tevredenheid. Daarom bieden we maar liefst 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. Zelfs na die 2 jaar zijn we er nog steeds om je te helpen met eventuele problemen. Jouw fietsplezier staat voorop. Onze Accu Service zorgt ervoor dat je Simplex fietsaccu weer volledig naar behoren functioneert, zodat je maximaal kunt genieten van je fietstochten. We beginnen met gratis verzending van je accu en lader en voeren speciale tests uit om eventuele verborgen problemen op te sporen. Met KWS Seuren gaat het om het optimaliseren van je fiets met slimme Simplex Accu Service!