Bristol Accu elektrische fiets

Na jaren van gebruik neemt de capaciteit van uw Bristol accu af. Dit terwijl de behuizing en elektronica nog in orde zijn. Het zou dan zonde zijn dat u een nieuwe fiets of accu moet kopen. Voor een lager bedrag kunnen wij de versleten delen in uw accu vervangen. Hierbij kiest u zelf de nieuwe capaciteit en bepaalt u daarmee zelf ook de hoogte van de actieradius. Het is in veel gevallen mogelijk de capaciteit zelfs te verdubbelen.

Er zijn geen producten beschikbaar

Bristol

Als na jaren gebruik de capaciteit van de accu van je elektrische fiets terugloopt kun je een Bristol accu revisie laten uitvoeren. Dat is een duurzame manier om je elektrische fiets nog een flink aantal jaren te gebruiken. Bij een Bristol accu revisie worden de behuizing en de elektrische regeling van het accupack opnieuw gebruikt. Dat is logisch, want die gaan meestal niet kapot. De oude oplaadbare cellen in het accupack worden vervangen door nieuwe moderne cellen. Die leveren nog betere prestaties dan de oorspronkelijke cellen.

Wat kost een accu revisie?

Voor accupacks van de bekende merken, zoals Bosch en Giant, kun je kiezen uit vier sterktes. Bij een Bristol accupack is er keus uit drie sterktes. Hoeveel een Bristol accu revisie kost is vooral afhankelijk van het aantal cellen dat je laat inbouwen. In algemene termen is een accu revisie ongeveer 40 procent goedkoper dan een nieuwe accu met een vergelijkbaar vermogen. Extra aantrekkelijk bij een Bristol accu revisie is dat er meteen een goede controle plaats vindt van de andere elektrische componenten van je elektrische fiets. Die controles worden uitgevoerd door deskundige monteurs van KWS Seuren Fietsaccu’s.

Bestellen van een Bristol accu revisie

Een Bristol accu revisie kun je online bestellen. Bereid je hier goed op voor door de informatie op de website van KWS Seuren Fietsaccu’s te bestuderen. Dan weet je welke componenten je moet opsturen om de accu revisie zonder vertraging te laten plaatsvinden. Bij elke accu moet je ook de oplader meesturen. Als je een accu hebt met een slot moet ook de sleutel worden bijgevoegd. Bij enkele merken is het zelfs noodzakelijk om ook de fietscomputer mee te sturen. Als je jouw accupakket hebt gevonden op de site selecteer je eerst het gewenste vermogen en daarna rond je de bestelling af.

Opsturen van een accupakket voor een Bristol accu revisie

Na het voltooien van de bestelling van een accu revisie krijg je een e-mail toegestuurd met daarin een label. Dat kun je op de doos plakken waar de accu, de oplader in worden verpakt. In de e-mail vind je ook aanwijzingen over eventuele andere accessoires die nodig zijn voor de accu revisie. Als je het pakket hebt dichtgeplakt kun je de doos met het label naar PostNL brengen. Die zorgt voor de gratis verzending. Houd er rekening mee dat een Bristol accu revisie ongeveer tien werkdagen in beslag neemt.

Service bij een Bristol accu revisie

Na de Bristol accu revisie zijn alle elektrische componenten van je elektrische fiets weer in topconditie. Je zult merken dat je met een volle accu even ver of zelfs verder kunt fietsen dan toen de fiets nieuw was. Als er toch problemen zijn kun je contact opnemen met KWS Seuren Fietsaccu’s. Zij zullen met alle plezier onderzoeken waarom je fiets niet naar behoren werkt. Als de klachten worden veroorzaakt door een fout die tijdens de Bristol accu revisie is ontstaan worden ze kosteloos hersteld. Andere klachten kunnen ook worden verholpen, maar dat is niet gratis. Op een accu revisie wordt twee jaar garantie gegeven.