Alu-Rex accu elektrische fiets

Bij KWS Seuren begrijpen we het belang van een goed werkende Alu-Rex fietsaccu voor jouw fietsplezier. Onze experts kunnen problemen met de accu oplossen, waardoor je vaak kosten bespaart. We verbeteren de prestaties en vergroten zelfs de batterijcapaciteit. Onze service omvat 2 jaar garantie en gratis verzending. Bij KWS Seuren draait alles om het optimaliseren van je fiets met onze slimme Alu-Rex fietsaccu reparaties!

Er zijn geen producten beschikbaar

Alu-Rex fietsaccu reparatie

Bij KWS Seuren begrijpen we hoe belangrijk je Alu-Rex fietsaccu is voor je fietsplezier. Het kan gebeuren dat de elektronica of de batterij van je Alu-Rex fiets niet goed werken. Maar maak je geen zorgen, onze experts kunnen deze problemen voor je oplossen, zonder dat je meteen aan dure reparaties hoeft te denken. Hierdoor bespaar je vaak geld.


Verbeter je fietsprestaties en rijd verder!

Met onze Alu-Rex fietsaccu reparaties kunnen we de prestaties van je accu aanzienlijk verbeteren, helemaal naar jouw wensen. Na onze grondige reparaties kan de actieradius van je Alu-Rex fietsaccu weer net zo goed zijn als toen hij nieuw was, tenzij je specifieke aanpassingen aan je accu hebt gedaan. Maar er is meer! We kunnen zelfs de batterijcapaciteit vergroten, zodat je veel grotere afstanden kunt afleggen.

Hoe het werkt:

Als je je Alu-Rex fietsaccu naar onze werkplaats brengt, nemen we de tijd om te onderzoeken wat er mis is. We willen begrijpen waarom de accu niet goed werkt en we gaan meteen aan de slag om het probleem op te lossen. Het kan zijn dat de oplader niet goed werkt of dat er problemen zijn met de elektronica.

Alu-Rex Fietsaccu Reparatie: Kwaliteit en Service

Bij KWS Seuren vinden we kwaliteit, uitstekende service en jouw veiligheid erg belangrijk. Daarom bieden we maar liefst 2 jaar garantie op al onze reparaties en gebruikte materialen. Onze fietsaccu reparaties zorgen ervoor dat je Alu-Rex fietsaccu weer optimaal werkt, zodat je maximaal plezier kunt beleven aan je fietstochten. We beginnen met gratis verzending van je accu en lader. Ook kunnen we speciale tests uitvoeren om eventuele verborgen problemen op te sporen. Zo ben je er zeker van dat je accu grondig is gerepareerd en betrouwbaar blijft. Bij KWS Seuren staat alles in het teken van het verbeteren van je fiets met onze slimme Alu-Rex fietsaccu reparaties!