RIH

RIH DC plug acculader 36V

Niet beschikbaar

RIH acculader 36V 42V accu OMEGA

Omschrijving

De RIH DC plug acculader voor 36V batterijen is een hoogwaardige oplader die speciaal is ontworpen voor RIH e-bikes. Met zijn betrouwbare prestaties en gebruiksgemak zorgt deze acculader voor een snelle en efficiënte oplaadervaring. Dankzij de DC plug is het eenvoudig om de lader aan te sluiten op uw RIH 36V accu. Of u nu thuis bent of onderweg, met de RIH DC plug acculader kunt u uw e-bike accu altijd snel opladen, zodat u weer snel op weg kunt. Vertrouw op de RIH DC plug acculader voor een betrouwbare en veilige laadoplossing voor uw 36V batterijen.

Specificaties

Nominale spanning accu

36 V

Productnaam

DC plug acculader 36V

Merk

RIH

KWS product code

lad-rih-dc-lad-36v

Kleur

Zwart

Afmetingen

Niet bekend

laadconnector

DC plug

Stroomsterkte (A)

2 A

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Betrouwbare RIH DC Plug Acculader voor 36V Fietsaccu's

Bij KWS Seuren bieden we een hoogwaardige RIH DC Plug acculader die speciaal is ontworpen voor 36V fietsaccu's. Deze lader is de ideale keuze om je accu snel en veilig op te laden, zodat je weer snel de weg op kunt met je elektrische fiets.

Snel en Efficiënt Opladen

Met een laadvermogen van 2A, laadt deze RIH DC Plug acculader je 36V fietsaccu snel en efficiënt op. Of je nu onderweg bent of thuis, je kunt erop vertrouwen dat je accu binnen de kortste keren weer klaar is voor gebruik.

Veiligheid voorop

Veiligheid staat bij ons voorop, en daarom is deze RIH DC Plug acculader uitgerust met meerdere beveiligingsmechanismen. Dit zorgt ervoor dat je accu tijdens het opladen niet oververhit raakt en dat de levensduur van je accu wordt verlengd.

Duurzaam en Betrouwbaar

De RIH DC Plug acculader is gebouwd om lang mee te gaan en is ontworpen met oog voor duurzaamheid. Je kunt erop vertrouwen dat deze lader je accu keer op keer betrouwbaar zal opladen.

Kies voor de RIH DC Plug acculader van KWS Seuren en geniet van een betrouwbare en efficiënte manier om je 36V fietsaccu op te laden, zodat je snel weer kunt genieten van je elektrische fiets.

Opmerking: Zorg ervoor dat je de specificaties van je fietsaccu controleert om te bevestigen dat deze lader compatibel is.