Delfi Accu elektrische fiets

Gesteld dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je Delfi fietsaccu, is de keus van een fietsaccu revisie de juiste. De accu revisie is er op ingericht om verloren gegane accucapaciteit op te waarderen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de fiets accucellen. Vaak is capaciteitsverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie.

Er zijn geen producten beschikbaar

Delfi

Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de cellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Actieradius en de invloed Delfi batterij revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Delfi batterij het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Delfi batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Hoe werkt het? Een Delfi accurevisie

Is de Delfi fiets accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de  kwaliteit van de uitgevoerde reparaties hebben bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.

Kwaliteit van een Delfi fiets accu revisie

Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, hierom verlenen wij graag twee jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze twee jaar staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fiets accu revisie is erop gericht om jou als klant een milieubewuste en kostenbesparende oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook zijn er mogelijkheden om uw Delfi fietsaccu te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de fietsaccu met inbegrip van de batterijlader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de fiets accu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde fietsaccu voorkomen.