Rose Bikes accu elektrische fiets

Bij KWS Seuren begrijpen we het belang van je Rose Bikes fietsaccu voor je rijervaring. Onze specialisten kunnen problemen identificeren en oplossen, waardoor dure vervanging wordt vermeden. Met Rose Bikes accurevisie kun je de prestaties verbeteren en zelfs de capaciteit vergroten. We bieden 2 jaar garantie, gratis verzending en grondige tests om verborgen problemen op te sporen. Bij KWS Seuren gaat het om het optimaliseren van je fiets met slimme accurevisie, zodat je maximaal kunt genieten van je ritten.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Verbeter Je Fietsavonturen met Rose Bikes Accurevisie bij KWS Seuren

Bij KWS Seuren begrijpen we het belang van je fietsaccu voor je rijervaring. Soms kunnen elektronica of de accu van je Rose Bikes fiets niet optimaal functioneren. Maar maak je geen zorgen, onze experts kunnen deze problemen identificeren en oplossen voordat je denkt aan ingewikkelde reparaties. Dit bespaart je vaak de kosten en het ongemak van het kopen van een nieuwe accu.

Optimaliseer Je Fietsprestaties en Rijafstanden

Met onze Rose Bikes accurevisie kun je de prestaties van je fietsaccu naar wens verbeteren. Na onze grondige reparaties kan de actieradius van je Rose Bikes fietsaccu weer net zo sterk zijn als toen deze nieuw was, tenzij je specifieke aanpassingen hebt gedaan. Maar dat is nog niet alles! We bieden zelfs de mogelijkheid om de capaciteit van de batterij te vergroten, zodat je grotere afstanden kunt afleggen. Stel je voor, als je de capaciteit verdubbelt, kun je ook twee keer zo ver rijden!

Onze Aanpak

Wanneer je Rose Bikes fietsaccu onze werkplaats bereikt, besteden we de nodige tijd aan het analyseren van de problemen. We willen begrijpen waarom de accu niet optimaal presteert en gaan vervolgens aan de slag om deze problemen op te lossen. Het kan zijn dat de oplader niet goed werkt of dat er problemen zijn met de elektronische componenten. Zodra we de benodigde reparaties hebben uitgevoerd, testen we de accu grondig om er zeker van te zijn dat alles naar behoren functioneert. We sturen de gereviseerde accu pas terug naar jou als we er zeker van zijn dat alles in orde is.

Hoogwaardige Kwaliteit en Klantenservice

KWS Seuren staat voor kwaliteit, uitstekende service en jouw tevredenheid. Daarom bieden we maar liefst 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. Zelfs na die 2 jaar staan we nog steeds voor je klaar om eventuele problemen op te lossen. Onze accurevisie zorgt ervoor dat je Rose Bikes fietsaccu weer volledig naar behoren functioneert, zodat je maximaal kunt genieten van je fietstochten. We beginnen met gratis verzending van je accu en lader. Bovendien voeren we speciale tests uit om eventuele verborgen problemen op te sporen. Zo ben je verzekerd van een grondig gereviseerde en betrouwbare accu. Bij KWS Seuren draait alles om het optimaliseren van je fiets met onze slimme Rose Bikes accurevisie!