Knaap accu elektrische fiets

Bij KWS Seuren begrijpen we het belang van een goed functionerende Knaap Bikes accu voor je elektrische fiets. Onze deskundige technici kunnen problemen identificeren en oplossen, waardoor je kosten en moeite bespaart. Met Knaap Bikes accurevisie optimaliseer je de prestaties van je fietsaccu en kun je langere afstanden afleggen. We bieden kwaliteit en klantenservice met garantie op al onze werkzaamheden. KWS Seuren staat voor het verbeteren van je fietservaring met geavanceerde Knaap Bikes accurevisie.


 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Optimaliseer je Fietsprestaties en Rij Langere Afstanden

Met onze Knaap Bikes accurevisie kun je de prestaties van je elektrische fietsaccu naar een hoger niveau tillen, volledig afgestemd op jouw behoeften. Na onze grondige reparaties kan de actieradius van je Knaap Bikes fietsaccu weer net zo krachtig zijn als toen hij nieuw was, tenzij je specifieke aanpassingen aan de accu hebt gedaan. Maar dat is nog niet alles! We kunnen zelfs de batterijcapaciteit vergroten, zodat je veel langere afstanden kunt afleggen.

Knaap bikes Accu elektrische fiets

De e-bikes van Knaap Bikes zijn uitgerust met krachtige Samsung batterijen die je niet zullen teleurstellen. Afhankelijk van je rijstijl en het gekozen model, bieden deze accu's een actieradius van 50 tot 120 km. Dit betekent dat je met één volle batterijlading gemakkelijk de hele stad kunt doorkruisen of zelfs een langere fietstocht kunt maken. Of je nu kiest voor het Knaap AMS model met een 750Wh accu of het luxere Knaap RTD model met een 1008Wh accu, je bent verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid.

Knaap bikes: Hoe het Werkt

Wanneer je Knaap Bikes fietsaccu onze werkplaats bereikt, voeren we een uitgebreide diagnose uit om eventuele problemen vast te stellen. We onderzoeken de staat van de accu en andere relevante componenten om een volledig beeld te krijgen. Vervolgens gaan we aan de slag om deze problemen op te lossen en de accu te herstellen naar optimale prestaties.

Knaap Bikes Accurevisie: Kwaliteit en Klantenservice

KWS Seuren staat voor kwaliteit, uitstekende service en jouw tevredenheid. Daarom bieden we garantie op al onze werkzaamheden en gebruikte materialen. Onze accurevisie zorgt ervoor dat je Knaap Bikes fietsaccu weer volledig en betrouwbaar functioneert, zodat je maximaal plezier kunt beleven aan je elektrische fietsritten. We beginnen met gratis verzending van je accu en lader en kunnen bovendien speciale tests uitvoeren om eventuele verborgen problemen op te sporen. Bij KWS Seuren draait alles om het optimaliseren van je fietservaring met onze geavanceerde Knaap Bikes accurevisie!

KWS Seuren: Uw Partner voor Accu Onderhoud en Revisie

Bij KWS Seuren begrijpen we het belang van een goed functionerende accu voor uw Knaap e-bike. Of het nu gaat om een simpele reparatie of een volledige revisie, wij zorgen ervoor dat uw accu weer in topconditie is. Met onze deskundigheid en ervaring in accu reparatie en revisie, kunt u weer veilig en met volledige gemoedsrust genieten van uw Knaap e-bike.

Door voor KWS Seuren te kiezen, kiest u voor een betrouwbare partner in het onderhoud van uw Knaap accu. Wij garanderen kwaliteit, duurzaamheid en een snelle service, zodat u zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het onderhoud van uw e-bike en meer tijd kunt besteden aan het genieten van uw ritten.