Grünberg Accu elektrische fiets

Grünberg accu reviseren: Wat houdt dit precies in?na veelvuldig gebruik zal het verlies aan capaciteit van je Günberg accu storend worden. Dit terwijl de behuizing en elektronica nog in orde zijn. Het zou dan zonde zijn dat u een nieuwe fiets of accu moet kopen. Voor een lager bedrag kunnen wij de slijtage delen in uw accu vervangen. Hierbij kiest u zelf de nieuwe capaciteit en bepaalt u zelf de hoogte van de actieradius. Het is in veel gevallen mogelijk de capaciteit zelfs te verdubbelen.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Grünberg accu revisie

Een Grünberg accu revisie is een goede manier om de actieradius van jouw elektrische fiets te vergroten. Dat geldt voor alle e-bikes die er worden verkocht, van de superdure fietsen van Trek tot de wat goedkopere modellen van Stella en Amslod. Grünberg is een merk dat diverse modellen elektrische fietsen maakt, van citybikes tot mountainbikes. De producten worden verkocht in het wat goedkopere segment van de markt. Als je een aantal jaren plezier hebt gehad van je fiets kun je weer veel verder fietsen na een Grünberg accu revisie bij KWS Seuren Fietsaccu’s.

 

Nieuwe fiets of een accu revisie?

Als de elektrische fiets steeds minder ver kan fietsen met een volle accu is dat een signaal dat de oplaadbare cellen in de accu zijn versleten. Je hebt dan een aantal opties. Je kunt een nieuwe elektrische fiets kopen. Dat is bijzonder kostbaar. Je kunt ook alleen een nieuwe accu kopen. Ook dat is duur, want de prijs van een nieuwe accu varieert van 400 tot ruim 700 euro. De minst kostbare mogelijkheid is een Grünberg accu revisie bij KWS Seuren Fietsaccu’s. Dat kost 300 – 425 euro, afhankelijk van de geselecteerde capaciteit. Met een accu revisie bereik je hetzelfde resultaat als met een nieuwe accu.


Een Grünberg accu revisie, wat is dat?

Bij een Grünberg accu revisie wordt het accupack van je elektrische fiets uit elkaar gehaald. De oude versleten oplaadbare cellen worden eruit gehaald en vervangen door nieuwe cellen. De nieuwe cellen zijn van het type li-ion en gemaakt volgens de modernste technieken. Ze wegen minder, ze zijn kleiner en ze hebben meer capaciteit dan de oude cellen. Ook zijn ze bij het opladen handiger in het gebruik dan de oude cellen. Na een controle of de nieuwe cellen goed samenwerken met het batterij management systeem wordt het accupack weer in elkaar gezet.

Hoe veilig is een Grünberg accu revisie?

Omdat een accupack van een elektrische fiets behoorlijk heet kan worden tijdens het opladen wordt er bij een Grünberg accu revisie veel aandacht besteed aan de veiligheid. Voordat een accupack door de specialisten van KWS Seuren Fietsaccu’s wordt teruggestuurd naar de eigenaar wordt de werking grondig gecontroleerd. De gereviseerde accu doorloopt daarom een cyclus van volledig opladen en weer volledig ontladen. Pas als dat zonder problemen verloopt is de accu gereed om naar de eigenaar terug te sturen. Mochten er desondanks problemen ontstaan, dan zal KWS Seuren die meestal gratis herstellen. Op een accu revisie wordt twee jaar garantie gegeven.

Een Grünberg accu revisie bestellen

Voor een Grünberg accu revisie moet je de accu met alle elektrische accessoires opsturen. Je bent hem ongeveer tien werkdagen kwijt, want zolang duurt een Grünberg accu revisie. Het bestellen van een accu revisie gaat via de website van KWS Seuren. Eerst kies je het merk van je accu uit. Daarna selecteer je het juiste model en de gewenste capaciteit. Na het afronden van de bestelling krijg je een e-mail met alle instructies over het verpakken en versturen van je accupack via PostNL. Dat is gratis.