Facebook Pixel
bm01_overons01_topimg01

Geschiedenis

KWS Seuren staat voor (Koen, Wout, Stan) Seuren. Drie broers met een passie voor techniek en ondernemen. Ooit was het de hobby van de drie broers, het ombouwen van “normale” fietsen naar fietsen met elektrische ondersteuning. De eerste fiets was een normale fiets met een zelf ingebouwde liermotor. Een dubbele bezorgtas met daarin 2 loodzware lood accu's en alleen een aan/uit knop. Binnen een aantal seconden op de 60 km/h.

Later het bouwen van een accupakket voor een elektrische auto. Een elektrische Peugeot 106 uit 1996 de Peugeot Electrique. Oorspronkelijk een actieradius van maximal 100 km. Wat de afgelopen jaren nog maar 10 km was. Het oude accupakket vervangen met 3888 gebruikte 18650 cellen om hiermee de levensduur en actieradius te verlengen. Met tegenwoordig een actieradius van meer dan 250km op een lading.

2017

Dit werd snel opgepakt door familie, vrienden en kennissen. In 2017 begonnen met het actief repareren en reviseren van allerhande accu's. Dit nog in de tijd dat alle 3 de broers nog een opleiding volgden. Met de werkplaats achter het woonhuis op zolder.

2019

In 2019 de eerste werknemer aangenomen voor de reparatie en revisie vanwege steeds meer aanvragen en ondertussen al een vaste klantenkring. In dit jaar tevens erkend leerbedrijf geworden om ook stageplekken te kunnen bieden.

2020

Vervolgens is de stap begin 2020 gemaakt te verhuizen naar een loods van ruim 1100 vierkante meter in Beugen (Gemeente Boxmeer). Hier wordt momenteel dagelijks van maandag tot zaterdag samen gewerkt met ongeveer 25 medewerkers. Van het uitvoeren van reparaties aan accu's tot complete revisies en diagnose stellen van voornamelijk fiets accu's.

Over KWS Seuren

Met de kennis die we de afgelopen jaren hebben opgedaan, reviseren en repareren wij fietsaccu's van bijna alle merken. Wij zijn gespecialiseerd in de revisie en reparatie van uw fietsaccu. Veel fietsaccu’s van de fietsmerken zoals: Giant, Bosch, Bionx, Flyer, Batavus, Sparta, Trek en ook elektrische scooter accu's zoals de Tomos E-lite, Novox en andere merken kunnen wij herstellen.

Daarnaast maken we accu’s op maat voor speciale fietsen, auto's, boten, huishoudaccu's, gazonmaaiers en accuboormachines.

Nieuws

Op de hoogte blijven van wat ons bezighoudt? Bekijk ons laatste nieuws.

Lees verder

Werken bij KWS Seuren

Bekijk onze vacatures

Lees verder
Menu sluiten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.