Santos Accu elektrische fiets

Uw Santos E-bike accu zal na verloop van tijd capaciteit verliezen, terwijl de behuizing en elektronica nog steeds in goede staat zijn. Het zou jammer zijn als u hierdoor gedwongen wordt om een geheel nieuwe fiets of accu aan te schaffen. Gelukkig bieden wij een voordige oplossing: voor een lagere prijs kunnen wij de versleten onderdelen van uw accu vervangen. U heeft de vrijheid om zelf de nieuwe capaciteit te kiezen en de actieradius naar uw wens aan te passen. In veel gevallen is het zelfs mogelijk om de capaciteit te verdubbelen. Zo kunt u blijven genieten van uw Santos E-bike zonder de last van verminderde prestaties.

Er zijn geen producten beschikbaar

Santos Adventure bike accu

Met een Santos e-bike accu revisie breid je aanzienlijk de afstand uit die je kunt afleggen met een volle acculading. Als je kiest voor een Santos fietsaccu revisie, heb je de vrijheid om de gewenste capaciteit te selecteren. Na de accurevisie zal de actieradius van je Santos e-bike accu het niveau van de originele staat bereiken bij onveranderde accuspecificaties. De Santos accurevisie biedt ook de mogelijkheid om de accucapaciteit uit te breiden, wat een proportionele toename van de actieradius van de batterij tot gevolg heeft. Het verdubbelen van de accucapaciteit leidt tot een verdubbeling van de afstand die je kunt fietsen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Zodra je Santos accu bij ons aankomt, ondergaat deze een grondig onderzoek om de oorzaak van de verminderde prestaties vast te stellen. Onze diagnose is gericht op het identificeren en verhelpen van symptomen en onderliggende oorzaken. Verminderde accuprestaties kunnen immers worden veroorzaakt door defecte acculaders, fietselektronica of de regelcircuits in de accu. Normale slijtage is vaak een combinatie van oorzaak en gevolg. Na voltooiing van alle benodigde werkzaamheden, maar voordat we de volledig gereviseerde accu retourneren, onderwerpen we deze aan een laatste oplaad- en ontlaadcyclus, waarbij alle cruciale accuparameters nauwgezet worden gevolgd met behulp van speciale meet- en testapparatuur. Pas nadat alle testresultaten de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties hebben bevestigd, wordt de gereviseerde e-bike accu verzendklaar gemaakt.

Garantie voor Santos accu revisie

Bij KWS Seuren staan kwaliteit en service voorop. Vanzelfsprekend bieden wij 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. Ook na deze 24 maanden staan wij paraat om eventuele complicaties op te lossen of vragen te beantwoorden. Onze accu revisie streeft ernaar om jou als klant een milieubewuste en kosteneffectieve oplossing te bieden voor versleten en defecte e-bike accu’s. Daarnaast is het mogelijk om je Santos e-bike accu te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint met de moeiteloze, kosteloze verzending van de accu, inclusief de bijbehorende oplader. Het specialistische onderzoek van de accu kan tevens verborgen gebreken aan het licht brengen, wat eventuele defecten aan de net gereviseerde e-bike accu kan voorkomen.