Superior Bikes accu elektrische fiets

KWS Seuren biedt gespecialiseerde accurevisie voor Superior Bikes fietsaccu's, met als doel een optimale rijervaring te garanderen. Als je accu niet naar behoren werkt, kunnen de specialisten van KWS Seuren de problemen identificeren en verhelpen, waardoor dure en ingewikkelde reparaties vaak overbodig worden. De service kan niet alleen de originele actieradius van je accu herstellen, maar biedt ook de mogelijkheid om de capaciteit te vergroten voor een grotere actieradius. Een grondige analyse en reparatie van alle componenten, van de oplader tot de elektronica, wordt uitgevoerd voordat de gereviseerde accu terug wordt gestuurd.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Verbeter je fietservaring met Superior Bikes accurevisie bij KWS Seuren

Bij KWS Seuren begrijpen we het cruciale belang van je Superior Bikes fietsaccu voor een optimale rijervaring. Als de elektronica of batterij niet naar behoren werkt, hoef je je echter geen zorgen te maken. Onze specialisten kunnen deze problemen identificeren en verhelpen, wat vaak ingewikkelde reparaties overbodig maakt en je kosten bespaart.

Optimaliseer je fietsprestaties en vergroot je actieradius!

Met Superior Bikes accurevisie bij KWS Seuren kun je de prestaties van je fietsaccu naar jouw wensen verbeteren. Na onze uitgebreide reparaties kan de actieradius van je Superior Bikes fietsaccu weer net zo sterk zijn als toen deze nieuw was, tenzij je specifieke aanpassingen hebt gedaan. En dat is nog niet alles! We bieden zelfs de mogelijkheid om de capaciteit van de batterij te vergroten, waardoor je veel grotere afstanden kunt afleggen. Stel je voor, als je de capaciteit verdubbelt, kun je ook twee keer zo ver rijden!

Onze aanpak

Wanneer je Superior Bikes fietsaccu onze werkplaats bereikt, nemen we de tijd om de problemen grondig te analyseren. We willen begrijpen waarom de accu niet optimaal presteert en gaan vervolgens aan de slag om deze problemen op te lossen. Of het nu gaat om een defecte oplader, problemen met elektronische componenten, of normale slijtage, we zorgen ervoor dat alles weer naar behoren functioneert. Pas als we er zeker van zijn dat alles in orde is, sturen we de gereviseerde accu naar jou terug.

Kwaliteit en klantenservice

KWS Seuren staat voor kwaliteit, uitstekende service en jouw tevredenheid. Daarom bieden we maar liefst 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. Zelfs na die 2 jaar zijn we er nog steeds om je te helpen met eventuele problemen. Jouw fietsplezier staat voorop. Onze accurevisie zorgt ervoor dat je Superior Bikes fietsaccu weer volledig naar behoren functioneert, zodat je maximaal kunt genieten van je fietstochten. We beginnen met gratis verzending van je accu en lader, en voeren speciale tests uit om eventuele verborgen problemen op te sporen.