Rock Machine Bikes accu elektrische fiets

Stel je voor dat je Rock Machine Bikes e-bike na verloop van tijd wat vermogen verliest. De actieradius lijkt af te nemen, en je denkt aan het kopen van een nieuwe accu. Maar er is een andere optie!

Bij Rock Machine Bikes bieden we accurevisie aan. Kies de gewenste capaciteit en je accu zal na revisie weer krachtig zijn. Onze experts sporen problemen op en repareren ze. We bieden twee jaar garantie op onze werkzaamheden en staan altijd voor je klaar. 

Er zijn geen producten beschikbaar

Capaciteitsopties voor uw Rock Machine Bikes Accu Revisie

Bij het kiezen voor een revisie van uw Rock Machine Bikes accu heeft u de vrijheid om de gewenste capaciteit te selecteren. Na voltooiing van de accurevisie zal de actieradius van uw Rock Machine Bikes fietsaccu met behoud van dezelfde specificaties het niveau bereiken van een nieuwe accu. Bovendien als u ervoor kiest om de batterijcapaciteit uit te breiden zal de actieradius van uw fietsaccu evenredig toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Het Revisieproces voor uw Rock Machine Bikes Accu

Zodra uw Rock Machine Bikes batterij onze werkplaats bereikt ondergaat deze een grondige inspectie om de oorzaak van eventuele problemen te achterhalen. Onze diagnose richt zich op het identificeren en oplossen van symptomen en hun onderliggende oorzaken. Verminderde accuprestaties kunnen te wijten zijn aan een defecte acculader, elektronica of de regelelektronica in de accu. Slijtage als gevolg van normaal gebruik kan ook een factor zijn. Nadat alle noodzakelijke reparaties zijn voltooid wordt de gereviseerde accu opnieuw geladen en ontladen terwijl we alle belangrijke parameters nauwlettend in de gaten houden met gespecialiseerde meet- en testapparatuur. Pas nadat alle testresultaten de hoge kwaliteit van de revisie hebben bevestigd wordt de accu gereedgemaakt voor verzending.

Voordelen van een Rock Machine Bikes Accu Revisie

Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom bieden wij twee jaar garantie op al onze uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. Ook na deze periode staan wij klaar om eventuele complicaties op te lossen en al uw vragen te beantwoorden. Ons doel is om u als klant een duurzame en kosteneffectieve oplossing te bieden voor versleten en defecte E-Bike accu's. Bovendien bieden wij de optie om uw Rock Machine Bikes fietsaccu te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint met de kosteloze verzending van uw fietsaccu, inclusief de acculader. Bovendien kan ons specialistische onderzoek verborgen gebreken aan het licht brengen wat eventuele problemen met uw gereviseerde accu kan voorkomen.