Rivel accu elektrische fiets

Optimaliseer je fietservaring met de Rivel accu revisie van KWS Seuren. Onze experts lossen problemen met de elektronica en batterij van je Rivel accu op, waardoor je e-bike weer soepel en energiezuinig rijdt. Met onze revisie kun je de actieradius van je Rivel accu vergroten en zelfs de capaciteit verdubbelen, waardoor je nog langere afstanden kunt afleggen. We analyseren en repareren je accu grondig, bieden 2 jaar garantie en gratis verzending, en staan altijd paraat om eventuele problemen op te lossen. Kies voor KWS Seuren om je Rivel fietsaccu weer in topconditie te brengen en volop te genieten van je fietstochten.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Rivel Accu: Betrouwbare energie voor je elektrische fiets

Als trotse eigenaar van een elektrische fiets weet je hoe belangrijk het is om een betrouwbare accu te hebben. De Rivel accu is de perfecte metgezel voor jouw e-bike, en hier bij KWS Seuren begrijpen we het belang van een goed functionerende accu voor een zorgeloze fietservaring. Onze specialisten staan klaar om problemen met de elektronica of de batterij van je Rivel accu te identificeren en op te lossen, zodat je kunt genieten van soepele en energiezuinige ritten.

Verbeter je fietsprestaties en actieradius

Met onze Rivel accurevisie kun je de prestaties van je fietsaccu naar een hoger niveau tillen, helemaal op jouw manier. Na onze grondige reparaties kan de actieradius van je Rivel fietsaccu weer net zo sterk zijn als toen hij gloednieuw was, tenzij je specifiek iets aan je accu hebt aangepast. Maar dat is nog niet alles - we hebben de mogelijkheid om de capaciteit van de batterij te vergroten, waardoor je nog langere afstanden kunt afleggen. Stel je voor dat je de capaciteit verdubbelt; dan kun je ook twee keer zo ver rijden!

Hoe we dat voor elkaar krijgen

Wanneer je Rivel fietsaccu onze werkplaats bereikt, nemen we de tijd om te analyseren wat er misgaat. We willen begrijpen waarom de accu niet optimaal werkt, en we gaan direct aan de slag om de problemen op te lossen. Het kan zijn dat de oplader niet goed functioneert, of dat er problemen zijn met de elektronische componenten. Zodra we de nodige reparaties hebben uitgevoerd, testen we de accu grondig om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. Pas als we zeker weten dat alles in orde is, sturen we de gereviseerde accu weer terug naar jou.

Topkwaliteit en klantenservice

Bij KWS Seuren streven we naar kwaliteit, uitstekende service en jouw tevredenheid. Daarom bieden we maar liefst 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. Zelfs na die 2 jaar staan we nog steeds klaar om je te helpen bij eventuele problemen. We willen dat jouw Rivel fietsaccu volledig op en top functioneert, zodat je maximaal plezier kunt beleven aan je fietstochten. We beginnen met gratis verzending van je accu en lader, en we kunnen zelfs speciale tests uitvoeren om eventuele verborgen problemen op te sporen. Zo weet je zeker dat je accu grondig is gereviseerd en betrouwbaar blijft. Bij KWS Seuren draait alles om het optimaliseren van je fiets met onze slimme Rivel accurevisie!