Samsung Accu elektrische fiets

Met een Samsung SDI accu revisie bereik je dat je accu weer net zo fris is als toen je hem net kocht. Samsung SDI heeft zich toegelegd op systemen waarmee je elektrische energie kunt opslaan. Dat wordt gedaan in allerlei soorten batterijen. Op het gebied van accu’s voor E-bikes is Samsung SDI een zeer bekende naam. De accu’s worden gebruikt door veel merken E-bikes. Maar net zoals bij de accu’s van Phylion en Bosch neemt ook bij de accu’s van Samsung SDI de capaciteit na verloop van tijd af. Dat kan worden verholpen met een Samsung SDI accu revisie.

Waarom een Samsung SDI accu revisie in plaats van een nieuwe accu?

De belangrijkste reden waarom veel eigenaren van een E-bike kiezen voor een Samsung SDI accu revisie en niet voor een nieuwe accu is de prijs. Een nieuwe accu kost tussen de 500 en 900 euro. Voor een Samsung SDI accu revisie betaal je tussen de 300 en 500 euro. Een Samsung SDI accu revisie is dus ongeveer half zo duur. Het resultaat is hetzelfde als een nieuwe accu. Het enige verschil is dat je een nieuwe accu sneller in huis hebt. Een accu revisie duurt ongeveer tien dagen. Dat komt doordat moet worden gecontroleerd of de accu na de revisie goed werkt.

Het verschil tussen een nieuwe accu en een accu revisie

Als je een nieuwe accu koopt krijg je een compleet pakket: de behuizing met een geïntegreerd batterij management systeem en een set oplaadbare cellen. Bij een Samsung SDI accu revisie krijg je alleen nieuwe oplaadbare cellen. Die worden in de oude behuizing gemonteerd. Of de nieuwe cellen goed samenwerken met de oplader en het oude batterij management systeem wordt gecontroleerd. Doordat het grootste deel van het oude accupack wordt hergebruikt is een Samsung SDI accu revisie goedkoper dan een nieuwe batterij.

Betere kwaliteit cellen bij een Samsung SDI accu revisie

Als je een nieuwe accu koopt krijg je in technisch opzicht precies dezelfde oplaadbare cellen als er in je oude accu zaten. Bij een accu revisie niet. Daarbij worden altijd cellen gebruikt van het nieuwste type. Het voordeel is dat die kleiner en minder zwaar zijn dan de oude. Doordat ze kleiner zijn kan er meer capaciteit in je accu worden geplaatst en daardoor kun je verder fietsen. Maar als gebruiker heb je het meeste voordeel van die nieuwe cellen doordat die flexibeler te gebruiken zijn. Want het kan geen kwaad meer als je de accu niet volledig oplaadt.

Samsung SDI accu revisie bij KWS Seuren Fietsaccu’s

Een Samsung SDI accu revisie is geen al te moeilijke klus, maar je moet wel over de juiste apparatuur beschikken om een accu revisie op een veilige en juiste manier uit te voeren. Het wordt daarom afgeraden om dat zelf te proberen. Voor een accu revisie moet je het accupakket opsturen naar de specialisten van KWS Seuren. Zij maken je accu helemaal in orde, ze controleren de overige elektrische componenten en ze geven bovendien twee jaar garantie op een accu revisie.