Optimaliseer uw Actieradius met Polini Accu Revisie

Met de Polini accu revisie heeft u de mogelijkheid om de capaciteit te kiezen die het beste bij uw fietsbehoeften past, wat resulteert in de gewenste actieradius voor uw e-bike. Na de voltooiing van het revisieproces zal, met behoud van identieke accu specificaties, de actieradius van uw Polini fietsaccu terugkeren naar het oorspronkelijke niveau. Bovendien biedt de Polini fietsaccu revisie u de optie om de capaciteit van de fietsaccu uit te breiden, wat de actieradius evenredig vergroot. Als u bijvoorbeeld de accucapaciteit verdubbelt, verdubbelt ook de actieradius van uw e-bike.

Er zijn geen producten beschikbaar

Het Proces van Polini Accu Revisie

Zodra uw Polini accu onze faciliteit bereikt, ondergaat deze grondige tests om de bron van eventuele problemen vast te stellen. Onze diagnose is gericht op het identificeren en aanpakken van zowel de symptomen als de onderliggende oorzaken van verminderde accuprestaties, zoals een defecte lader, problemen met fiets elektronica, of problemen met de controle-elektronica in de accu. Vaak is normale slijtage zowel de oorzaak als het gevolg. Na voltooiing van alle reparaties, maar voordat we een volledig gereviseerde accu retourneren, ondergaat deze een laatste laad- en ontlaadcyclus, waarbij alle cruciale accuparameters gelijktijdig worden gemeten met gespecialiseerde meet- en testapparatuur. Pas nadat alle testresultaten de kwaliteit van de uitgevoerde reparaties bevestigen, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.

Garantie op Polini Fietsaccu Revisie

Bij ons staat kwaliteit voorop, daarom bieden wij 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. Ook na deze 24 maanden staan wij klaar om te helpen bij eventuele complicaties of vragen die u heeft. We zijn altijd beschikbaar om u te ondersteunen. Onze accu revisie is ontworpen om u als klant een duurzame en kosteneffectieve oplossing te bieden voor versleten en defecte e-bike accu's. Bovendien zijn er mogelijkheden om uw Polini accu te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint met gratis verzending van de accu, inclusief de acculader. Daarnaast kan het gespecialiseerde onderzoek van de accu eventuele verborgen defecten aan het licht brengen om mogelijke problemen met de nieuw gereviseerde accu te voorkomen.