Gudereit accu elektrische fiets

Bij KWS Seuren begrijpen we het belang van een goed functionerende Gudereit fietsaccu voor jouw rijervaring. Onze accurevisie lost problemen op en verbetert de prestaties, inclusief het vergroten van de actieradius. Ontdek onze hoogwaardige diensten met 2 jaar garantie en gratis verzending.

Er zijn geen producten beschikbaar

Optimaliseer je Fietsprestaties en Vergroot je Actieradius!

Met onze Gudereit accurevisie kun je de prestaties van je fietsaccu naar een hoger niveau tillen, geheel op jouw voorkeur afgestemd. Na onze grondige reparaties kan de actieradius van je Gudereit fietsaccu weer net zo sterk zijn als toen hij gloednieuw was, tenzij je specifieke aanpassingen aan je accu hebt gedaan. Maar er is meer! We kunnen zelfs de capaciteit van de batterij vergroten, zodat je veel langere afstanden kunt afleggen. Stel je voor, als je de capaciteit verdubbelt, kun je ook twee keer zo ver rijden!

Hoe Wij Dit Bereiken

Zodra je Gudereit fietsaccu onze werkplaats bereikt, nemen we de tijd om te analyseren wat er misgaat. We willen begrijpen waarom de accu niet optimaal functioneert en we gaan aan de slag om dit op te lossen. Het kan zijn dat de oplader niet goed werkt of dat er problemen zijn met de elektronische componenten. Na de nodige reparaties testen we de accu grondig om er zeker van te zijn dat alles correct functioneert. Pas als we zeker weten dat alles in orde is, sturen we de gereviseerde accu weer naar jou terug.

Topkwaliteit en Klantenservice

Bij KWS Seuren hechten we veel waarde aan kwaliteit, uitstekende service en veiligheid. Daarom bieden we maar liefst 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. Zelfs na deze periode staan we klaar om je te assisteren bij eventuele problemen. Jouw tevredenheid staat voorop. Onze accurevisie zorgt ervoor dat je Gudereit fietsaccu weer optimaal functioneert, zodat je maximaal kunt genieten van je ritten. We beginnen met gratis verzending van je accu en oplader. Tevens voeren we speciale tests uit om eventuele verborgen problemen te ontdekken. Zo ben je verzekerd van een grondig gereviseerde en betrouwbare accu. Bij KWS Seuren draait alles om het optimaliseren van je fiets met onze slimme Gudereit accurevisie!