Dracat Accu elektrische fiets

Indien uw Dracat fiets accu niet meer functioneert is een Dracat batterij revisie de voordelige oplossing van de problematiek. De Dracat fiets accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende batterij op te lossen. Oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de fiets accucellen. Vaak is capaciteitsverlies een gevolg van normale slijtage van de cellen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Dracat

Soms echter kan capaciteitsverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Actieradius en de invloed Dracat fietsaccu revisie

Kiest u voor een Dracat batterij revisie, dan bepaalt u welke capaciteit u wil nemen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Dracat batterij het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Dracat accurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Werkwijze van een Dracat accurevisie

Is de Dracat batterij eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties hebben bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.

Argumenten die spreken voor een Dracat batterij revisie

Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, hierom geven wij  2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u paraat als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze accu revisie is erop gericht om jou als klant een milieubewuste en kostenbesparende oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook zijn er mogelijkheden om uw Dracat batterij te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de accu met inbegrip van de batterijlader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de accu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gerepareerde fietsaccu voorkomen.