Christiania Bikes Accu elektrische fiets

Als je Christiana bikes E-bike accu niet meer naar behoren werkt is een Christiana bikes fiets accu revisie de voordelige en duurzame oplossing van de problematiek. De Christiana bikes fiets accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fietsaccu op te lossen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fietsaccucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Christiania Bikes

Soms echter kan capaciteitsverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Actieradius Christiana bikes fiets accu revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Christiana bikes batterij het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Christiana bikes accurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Werkwijze tijdens de Christiana bikes accurevisie

Is de Christiana bikes batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de reparaties hebben bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.

Argumenten die spreken voor een Christiana bikes accu revisie

Kwaliteit en veiligheid staat bij ons voorop, daarom verlenen wij graag 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij helpen onze klanten graag verder. Onze fietsaccu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook is er de mogelijkheid om uw Christiana bikes fietsaccu te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de accu met inbegrip van de fietsacculader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de accu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gereviseerde fietsaccu voorkomen.