Raleigh accu elektrische fiets

Optimaliseer je fietservaring met onze Raleigh accu revisie. Is je Raleigh fietsaccu niet meer zo krachtig als vroeger? Geen zorgen! Onze experts kunnen problemen met de elektronica of de batterij oplossen en zelfs de capaciteit vergroten. We bieden 2 jaar garantie op onze werkzaamheden en materialen, en zorgen ervoor dat je Raleigh fietsaccu weer op en top functioneert. KWS Seuren staat klaar om je te helpen genieten van je fietstochten met onze Raleigh accurevisie.


 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Raleigh accu elektrische fiets

Is je Raleigh fietsaccu niet meer zo krachtig als vroeger? Maak je geen zorgen! Bij KWS Seuren begrijpen we het belang van een goed functionerende fietsaccu voor jouw rijplezier. Onze experts kunnen problemen met de elektronica of de batterij van je Raleigh accu identificeren en verhelpen voordat je aan dure reparaties of de aanschaf van een nieuwe batterij hoeft te denken.

Verbeter je fietsprestaties en vergroot je actieradius

Met onze Raleigh accurevisie kun je de prestaties van je fietsaccu naar een hoger niveau tillen, helemaal volgens jouw wensen. Na onze grondige reparaties kan de actieradius van je Raleigh fietsaccu weer net zo sterk zijn als toen hij gloednieuw was, tenzij je specifieke aanpassingen aan je accu hebt gedaan. Maar dat is nog niet alles! We kunnen zelfs de capaciteit van de batterij vergroten, zodat je veel grotere afstanden kunt afleggen. Stel je voor dat je de capaciteit verdubbelt; dan kun je ook twee keer zo ver rijden!

Onze aanpak

Wanneer je Raleigh fietsaccu onze werkplaats bereikt, nemen we de tijd om te analyseren wat er misgaat. We willen begrijpen waarom de accu niet optimaal werkt en gaan aan de slag om het probleem op te lossen. Het kan zijn dat de oplader niet goed functioneert of dat er problemen zijn met de elektronische componenten. Zodra we de nodige reparaties hebben uitgevoerd, testen we de accu grondig om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. We sturen de gereviseerde accu pas terug naar jou als we er zeker van zijn dat alles in orde is.

Kwaliteit en klantenservice

Bij KWS Seuren hechten we veel waarde aan kwaliteit, uitstekende service en jouw veiligheid. Daarom bieden we maar liefst 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. Zelfs na die 2 jaar staan we nog steeds voor je klaar om eventuele problemen op te lossen. We willen dat jij tevreden bent. Onze accurevisie zorgt ervoor dat je Raleigh fietsaccu weer volledig op en top functioneert, zodat je maximaal plezier kunt beleven aan je fietstochten. We beginnen met gratis verzending van je accu en lader en kunnen zelfs speciale tests uitvoeren om eventuele verborgen problemen op te sporen. Zo kun je er zeker van zijn dat je accu grondig is gereviseerd en betrouwbaar blijft. Bij KWS Seuren draait alles om het optimaliseren van je fiets met onze slimme Raleigh accurevisie!