Müsing accu elektrische fiets

Bij KWS Seuren begrijpen we hoe belangrijk je Müsing fietsaccu is voor een optimale rijervaring. We kunnen veelvoorkomende problemen met de elektronica en batterij van je Müsing accu identificeren en oplossen, waardoor je vaak de kosten en het gedoe van het aanschaffen van een nieuwe batterij kunt vermijden. Met onze accurevisie kun je de prestaties van je fietsaccu verbeteren, inclusief het vergroten van de capaciteit voor langere afstanden. We bieden hoogwaardige service, inclusief 2 jaar garantie en gratis verzending van je accu en lader. KWS Seuren streeft ernaar om jouw Müsing fietsaccu weer optimaal te laten functioneren en je fietsplezier te maximaliseren.

Er zijn geen producten beschikbaar

Müsing accu elektrische fiets

Bij KWS Seuren begrijpen we hoe cruciaal je Müsing fietsaccu is voor je rijervaring. Het kan gebeuren dat de elektronica of de batterij van je Müsing niet optimaal werkt. Maar maak je geen zorgen, onze experts kunnen deze problemen identificeren en oplossen, nog voordat je aan ingewikkelde reparaties hoeft te denken. Dit bespaart je vaak de kosten en het gedoe van het aanschaffen van een nieuwe batterij.

Verbeter je fietsprestaties en rij langere afstanden!

Met onze Müsing accurevisie kun je de prestaties van je fietsaccu naar een hoger niveau tillen, helemaal op jouw manier. Na onze grondige reparaties kan de actieradius van je Müsing fietsaccu weer net zo sterk zijn als toen deze gloednieuw was, tenzij je specifieke aanpassingen aan je accu hebt gedaan. Maar dat is nog niet alles! We kunnen zelfs de capaciteit van de batterij vergroten, waardoor je veel grotere afstanden kunt afleggen. Stel je voor, als je de capaciteit verdubbelt, kun je ook twee keer zo ver rijden!

Hoe we dit bereiken

Wanneer je Müsing fietsaccu onze werkplaats bereikt, nemen we de tijd om te analyseren wat er misgaat. We willen begrijpen waarom de accu niet optimaal functioneert en gaan aan de slag om dit op te lossen. Het kan zijn dat de oplader niet goed functioneert of dat er problemen zijn met de elektronische componenten. Zodra we de benodigde reparaties hebben uitgevoerd, testen we de accu grondig om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. Pas als we zeker weten dat alles in orde is, sturen we de gereviseerde accu terug naar jou.

Kwaliteit en klantenservice staan hoog in het vaandel

Bij KWS Seuren hechten we veel waarde aan kwaliteit, uitstekende service en veiligheid. Daarom bieden we maar liefst 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. Zelfs na deze 2 jaar staan we nog steeds voor je klaar als er problemen zijn. We willen dat jij tevreden bent. Onze accurevisie zorgt ervoor dat je Müsing fietsaccu weer volledig op en top functioneert, zodat je maximaal plezier kunt beleven aan je ritten. We beginnen met gratis verzending van je accu en lader. Bovendien kunnen we speciale tests uitvoeren om eventuele verborgen problemen op te sporen. Zo weet je zeker dat je accu grondig is gereviseerd en betrouwbaar blijft. Bij KWS Seuren draait alles om het optimaliseren van je fiets met onze slimme Müsing accurevisie!