Santa Cruz Bicycles accu elektrische fiets

Bij KWS Seuren begrijpen we het belang van een goed functionerende Santa Cruz Bicycles accu voor je fietservaring. We bieden accurevisie services om problemen met de elektronica of de batterij op te sporen en te verhelpen, waardoor de kosten en moeite van het vervangen van de batterij worden vermeden. Onze accurevisie kan de prestaties van de accu verbeteren en zelfs de capaciteit vergroten, waardoor je langere afstanden kunt afleggen. We zetten ons in voor kwaliteit, klantenservice en veiligheid, met 2 jaar garantie op al onze werkzaamheden. Onze Santa Cruz Bicycles accurevisie optimaliseert je fiets voor een betere rijervaring.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Santa Cruz Bicycles fietsaccu revisie

Bij KWS Seuren begrijpen we hoe cruciaal je Santa Cruz Bicycles accu is voor je rijervaring. Het komt wel eens voor dat de elektronica of de batterij van je Santa Cruz Bicycles niet helemaal top werken. Maar wees gerust, onze specialisten kunnen die problemen opsporen en verhelpen, voordat je überhaupt aan ingewikkelde reparaties hoeft te denken. Hierdoor kun je vaak de kosten en moeite van het aanschaffen van een nieuwe batterij vermijden.

Verbeter je fietsprestaties en rijd langere afstanden!

Met onze Santa Cruz Bicycles accurevisie kun je de prestaties van je fietsaccu naar een hoger niveau tillen, helemaal op jouw manier. Na onze grondige reparaties kan de actieradius van je Santa Cruz Bicycles fietsaccu weer net zo sterk zijn als toen hij gloednieuw was, tenzij je specifiek iets aan je accu hebt aangepast. Maar er is nog meer! We kunnen zelfs de capaciteit van de batterij vergroten, zodat je veel grotere afstanden kunt afleggen.

Hoe het in zijn werk gaat.

Wanneer je Santa Cruz Bicycles fietsaccu onze werkplaats bereikt, nemen we de tijd om te analyseren wat er misgaat. We willen begrijpen waarom de accu niet optimaal werkt en we gaan aan de slag om dat op te lossen. Het kan zijn dat de oplader niet goed functioneert, of dat er problemen zijn met de elektronische componenten.

Santa Cruz Bicycles accurevisie: Topkwaliteit en klantenservice

Bij KWS Seuren vinden we kwaliteit, uitstekende service en veiligheid van groot belang. Daarom bieden we maar liefst 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. Onze accurevisie zorgt ervoor dat je Santa Cruz Bicycles fietsaccu weer volledig op en top functioneert, zodat je maximaal plezier kunt beleven aan je ritten. We starten met gratis verzending van je accu en lader. Ook kunnen we speciale tests uitvoeren om eventuele verborgen problemen op te sporen. Zo weet je zeker dat je accu grondig is gereviseerd en betrouwbaar blijft. Bij KWS Seuren draait alles om het optimaliseren van je fiets met onze slimme Santa Cruz Bicycles accurevisie!