Price Bikes

Na een Peugeot accu revisie rijd je weer kilometers ver op je Peugeot elektrische fiets. Hoewel dit Franse merk vooral bekend is vanwege de productie van auto’s, worden er ook uitstekende en prettig geprijsde elektrische fietsen gemaakt door Peugeot. De technologie daarvoor wordt niet in eigen beheer ontwikkeld. Er worden accu’s van Phyllion in de fietsen gebruikt. Met een Peugeot accu revisie laat je deze accu’s voor een relatief laag bedrag oppeppen. Dan kun je met een volgeladen accu weer even ver en soms zelfs twee keer zo ver met je fiets rijden.

Er zijn geen producten beschikbaar

Optimaliseer je fiets met onze Price Bikes fietsaccu revisie

Is je Price Bikes fietsaccu niet meer wat het ooit was? Maak je geen zorgen! Bij KWS Seuren begrijpen we het belang van een goed functionerende fietsaccu voor jouw rijervaring. Onze specialisten kunnen problemen met de elektronica of de batterij van je Price Bikes accu opsporen en verhelpen voordat je aan dure reparaties of het kopen van een nieuwe batterij moet denken.

Verbeter je fietsprestaties en vergroot je actieradius

Met onze Price Bikes accurevisie kun je de prestaties van je fietsaccu naar een hoger niveau tillen, helemaal op jouw manier. Na onze grondige reparaties kan de actieradius van je Price Bikes fietsaccu weer net zo sterk zijn als toen hij gloednieuw was, tenzij je specifiek iets aan je accu hebt aangepast. Maar er is nog meer! We kunnen zelfs de capaciteit van de batterij vergroten, zodat je veel grotere afstanden kunt afleggen. Denk je eens in, als je de capaciteit verdubbelt, kun je ook twee keer zo ver rijden!

Hoe we dat voor elkaar krijgen

Wanneer je Price Bikes fietsaccu onze werkplaats bereikt, nemen we de tijd om te analyseren wat er misgaat. We willen begrijpen waarom de accu niet optimaal werkt en gaan aan de slag om dat op te lossen. Het kan zijn dat de oplader niet goed functioneert, of dat er problemen zijn met de elektronische componenten. Zodra we de nodige reparaties hebben uitgevoerd, testen we de accu grondig om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. Pas als we zeker weten dat alles in orde is, sturen we de gereviseerde accu weer terug naar jou.

Topkwaliteit en klantenservice

Bij KWS Seuren vinden we kwaliteit, uitstekende service en veiligheid van groot belang. Daarom bieden we maar liefst 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. Zelfs na die 2 jaar staan we nog steeds klaar om je te helpen bij eventuele problemen. We willen dat jij tevreden bent. Onze accurevisie zorgt ervoor dat je Price Bikes fietsaccu weer volledig op en top functioneert, zodat je maximaal plezier kunt beleven aan je ritten. We starten met gratis verzending van je accu en lader. Ook kunnen we speciale tests uitvoeren om eventuele verborgen problemen op te sporen. Zo weet je zeker dat je accu grondig is gereviseerd en betrouwbaar blijft. Bij KWS Seuren draait alles om het optimaliseren van je fiets met onze slimme Price Bikes accurevisie!