Emco Accu elektrische fiets

Zodra je Emco scooter accu niet meer naar behoren functioneert is een Hao yang of Emco batterij revisie de goedkopere oplossing van het probleem. De scooteraccurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende scooter accu op te lossen. Oude en versleten scooteraccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de accucellen. Doordat de hoogste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te verkrijgen. Waardoor de scooter weer normaal te gebruiken is.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Emco

Omdat een versleten scooter accu niet altijd te wijten is aan oude of versleten accucellen, controleren wij altijd elke scooteraccu en lader grondig voordat we aan een revisie beginnen. Deze uitgebreide inspectie omvat zowel de batterijlader als de regelelektronica, waardoor we eventuele problemen met deze onderdelen kunnen opsporen en verhelpen. Soms kunnen hierdoor de kosten van een volledige revisie worden vermeden en volstaan worden met een reparatie of het vernieuwen van de lader.

Ontdek Nieuwe Mogelijkheden met Emco Revisie

Afhankelijk van de door jou gekozen capaciteit kun je nu bepalen hoe ver je wilt rijden met je scooter. Zodra de accurevisie is afgerond, zal de actieradius van je Emco scooteraccu, met behoud van de oorspronkelijke specificaties, weer op het niveau van een nieuwe accu zijn. En hier komt het interessante deel: onze Emco batterijrevisie biedt zelfs de optie om de accucapaciteit uit te breiden, waardoor de actieradius van de accu evenredig toeneemt. Als je de capaciteit verdubbelt, kun je zelfs dubbel zover rijden!

Hoe wij te werk gaan bij een Emco accu

Wanneer jouw accu onze werkplaats bereikt, onderwerpen we hem aan een uitgebreid onderzoek. Dit is onze manier om de bron van het probleem te achterhalen en op te lossen. Onze diagnose is erop gericht om zowel de symptomen als de oorzaken daarvan te begrijpen en aan te pakken. Verminderde accuprestaties kunnen namelijk worden veroorzaakt door defecte acculaders, scooterelektronica of de regelelektronica in de accu zelf. Slijtage is vaak de boosdoener, en de oorzaak en het gevolg vloeien vaak in elkaar over. Nadat alle benodigde werkzaamheden zijn afgerond, ondergaat de gereviseerde accu nog één keer een laad- en ontlaadcyclus, terwijl we nauwlettend de belangrijke parameters van de accu in de gaten houden met gespecialiseerde meet- en testapparatuur. Pas nadat alle testresultaten de kwaliteit van de reparaties hebben bevestigd, wordt de gereviseerde scooteraccu klaargemaakt voor verzending.

Problemen met Emco scooteraccu's

Naarmate de batterij ouder wordt, kunnen er problemen optreden bij je Emcoo scooteraccu. Enkele veelvoorkomende klachten zijn vermogensverlies tijdens het rijden en een snelle afname van de capaciteit. Dit laatste betekent dat de verwachte afstand die je kunt rijden op een volledig opgeladen accu niet langer wordt gehaald. Ook kan het gebruik van het display en de bijbehorende indicaties verwarrend zijn voor sommige mensen. Soms kan het display een storing aangeven die lastig te traceren is. Ook kan het gebeuren dat de scooter tijdens een rit stopt bij een lading van ongeveer 30% tot 40% vanwege een lege accu.

Bij vragen of als je wilt gaan voor een Emco accu revisie, ben je welkom op onze website van KWS Seuren Fietsaccu's. Hier kun je het merk, het accu-model en de gewenste capaciteit selecteren. Zodra je bestelling is afgerond, sturen we je instructies over het opsturen van je accu en lader via PostNL. Na ongeveer tien dagen krijg je de gereviseerde scooteraccu thuisgestuurd. We bieden twee jaar garantie op een Emco/ accu revisie, dus je kunt vol vertrouwen de weg op!